Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pénteki esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénteki esküvő?

Figyelt kérdés

Sajnos a rendezvény helyszínen, amit kinéztünk, már nincs jövő nyárra szombati napra lehetőség foglalni.

Mit gondoltok a pénteki esküvőről/lagziról?

2022. nov. 2. 08:37
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Én irodában dolgozom, de én se keresek 500 felett és nem is home office dolgozom. A férjem fizikai munkát végez.

Az "ismerősi köröm" 90%-a nem gyári munkás, amúgy elsősorban a család vett részt, de volt 1-2 barát is, aki fizikai munkát végez és nem akarnak éhen halni egyrészt az 500k alatti fizujukból - én sem, aki közgazdászként, irodán messze nem keresek ennyit - másrészt simán tudtak kivenni szabadságot. Senkinek nem jelentett gondot.

Baloldali átverés... te tényleg beteg vagy. Csak az vesz részt esküvőn, aki 500 k felett keres, a többi nyomorog? Én se nyomorgok jóval kevesebb fizuból sem. És még sokan. Jó magas pacin ülsz.

2022. nov. 2. 12:02
 12/23 anonim ***** válasza:
24%

11:

manapság már 25000 Ft per fő a kaja ár, szóval egy párnak illik legalább 50000 Ft-ot vinni egy esküvőre.

nem én terjesztem, hogy alacsony az átlagfizetés, az élelmiszerárakhoz, energiaárakhoz képest. a baloldal mondja ezt. én meg nem követem a közügyeket, csak amit a fb falamra odahánynak a politizálók meg a reklámok. de ez off. folytassuk a politika témában.

2022. nov. 2. 12:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"De ha mindenki fehérgalléros aki simán lecsúsztatja a melót, akkor rakom péntekre."

"Fehérgalléros" vagyok, kötött a munkaidőm és nincs home office. Nem is volt. De persze, ha fontos a pár, akkor kivennék arra a napra szabit. Ha meg nem annyira, akkor nem mennék el.

Én amúgy nem tenném a saját lagzimat péntekre, csak ha nagyon nincs más megoldás.

2022. nov. 2. 12:13
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor mi covid alatt home officeban voltunk, ugyan úgy kötött munkaidő volt, és szabit pont úgy kelett kérni. Homeoffice úgyan úgy munka,határidőre csak nem kell utazni munkába.Nem lazítani van az ember otthon.
2022. nov. 2. 12:40
 15/23 A kérdező kommentje:
A gyári munkásoknak általában folyamatos műszak van, nincs hétvégéjük minden alkalommal...
2022. nov. 2. 13:07
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Így van, többnyire 2 x 12 óra munka aztán ugyanennyi szabad.

Kérdező, döntöttetek amúgy?

2022. nov. 2. 13:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Én simán bevállalnám a pénteki esküvőt, ha csak akkor lenne szabad időpont.

Aki ott akar lenni az esküvőtökön, az ebből nem csinál problémát, megoldja.

Nekünk szombati munkanapon volt az esküvőnk, senkitől nem hallottuk vissza, hogy ez gondot okozott volna.

2022. nov. 2. 13:45
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszi a véleményeket!

Nem döntöttünk még véglegesen,de a párom affelé hajlik, hogy tartsuk máshol az esküvőt.

2022. nov. 2. 17:32
 19/23 anonim ***** válasza:
87%

mi úgyis péntekre kértük, úgy, hogy volt még hely szombatra azon a hétvégén és nem kaptunk kedvezményt.

az oka egyszerű: voltunk tavaly egy pénteki esküvőn, és olyan brutálisan jó élmény volt, hogy hetente eszünkbe jut. hajnali 6ig tartott a buli, szombat reggel együtt megreggeliztünk, és még ott volt az egész hétvége. (amennyit ittunk, kellett is, én még vasárnap reggel is rosszul voltam)

aki szeret, az ki tud venni szabit. októberben lesz, már most szóltunk, januárban emlékeztetünk.

2022. nov. 3. 22:55
 20/23 anonim ***** válasza:
89%

Jó a péntek :)

Ha valaki irodai munkarendben dolgozik, akkor akár szabit se kell kivennie, max előbb eljön két órával, ha ugyanabban a városban lesz, ahol lakik és mondjuk 4-re megy. Vagy ha iskolás valaki, bent van 2-ig rendesen aztán lehet még haza is tud menni, átöltözik és megy. De ha nem ilyen munkarendben van, vagy nem túl kényelmes így rohanni, akkor kivesz szabit. Te most novemberben szólsz neki, hogy augusztusban azon az egy napon legyen szabad, simán meg lehet oldani. Aki a munkára hivatkozik, az el sem akar menni...

2022. nov. 4. 07:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!