Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok, polgári esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, polgári esküvő után 2 évvel a lagzi nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Megtartottuk a polgári esküvőnket, egyszerűbb hitelintézés miatt. Épp építkezünk, emiatt nincs pénzünk arra, hogy 1 éven belül megszervezzük a lagzit, és nekem nagyon hiányzik, hogy nem tudtuk rendesen megünnepelni mindenkivel, nem volt közös nagy kajálás, közös buli. Kíváncsi vagyok a véleményekre mennyire lehet létjogosultsága ennyi idő elteltével a lagzinak, úgyhogy addigra már 2 éve házasok vagyunk.
2022. szept. 15. 22:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13%
A válaszadótól kérdeztem. Totál elszomorít, hogy amikor a vendégek unalmasnak tartják azt a félórás szertartást, annyira tiszteletetlen a házasulandókkal szemben...
2022. szept. 19. 18:56
 22/24 anonim ***** válasza:
86%

Pedig azért túl izgalmasnak sem lehet nevezni ezeket. Nyilván attól még viselkedik az ember, szép csendben ül, áhítatos fejet vág hogy ne rontsa el a fotókat. De alapvetően max maga az igen-igen pillanat az, ami érdekes szokott lenni, látni közben a pár arcát. A többit meg ki kell bírni. Voltam én már 1,5 órás templomin is, meg olyan polgárin, ahol még együtt megfestett egy kis közös képet a pár, az sem fél óra volt.

Nyilván ezt így nem mondja a házasok szemébe az ember. De az, hogy nem túl izgi a pap vagy az anyakönyvveztő szövegét hallgatni, ettől még így van.

2022. szept. 20. 11:26
 23/24 Kései Sirató ***** válasza:
23%

22-es, te nagyon primitív vagy.

Gondolom, a kocsma nem unalmas neked, mert az eszed kb addig terjed.

2022. szept. 20. 12:56
 24/24 anonim ***** válasza:
78%

Persze ez pontosan így van, nekem csak a kocsmáig ér az eszem (de jó lenne nem terhesnek lenni, komolyan letolnék most egy kemény csapolt hipsterkedős ipát, már 6 hónapja semmi alkohol 🥲 ), ellenben aki annyi alapján megállapítja, hogy primitív vagyok, hogy unalmasnak találom a szertartásokat, az nagyon okos.

Azt amúgy tudtad, hogy a könnyen ítelkező emberek általában alacsonyabb iskolai végzettségűek és alacsonyabb az intelligenciájuk is? Ezért szeretnek mindenkit rögtön pár infó alapján beskatulyázni, mert nem képesek az árnyalt gondolkodásra, és biztonságot, kapaszkodót ad nekik ebben a bonyolult világban a vélt tudásuk a másik emberről. Valamint szoronganak a saját alacsony szocioökonómiai státuszuk miatt, így a másikat is próblják lealacsonyítani, ezzel növelve a saját önbizalmukat. Legalábbis nekem ezt tanították az egyetemen, ahol két kocsmázás között mesterdiplomát csintam a hülye primitív fejemmel. Nekem az ilyen kutatások pl izgalmasabbak mint egy papot hallgatni, de kinek mi.

2022. szept. 20. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!