Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok, polgári esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, polgári esküvő után 2 évvel a lagzi nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Megtartottuk a polgári esküvőnket, egyszerűbb hitelintézés miatt. Épp építkezünk, emiatt nincs pénzünk arra, hogy 1 éven belül megszervezzük a lagzit, és nekem nagyon hiányzik, hogy nem tudtuk rendesen megünnepelni mindenkivel, nem volt közös nagy kajálás, közös buli. Kíváncsi vagyok a véleményekre mennyire lehet létjogosultsága ennyi idő elteltével a lagzinak, úgyhogy addigra már 2 éve házasok vagyunk.
2022. szept. 15. 22:34
1 2 3
 11/24 Kései Sirató ***** válasza:
95%
Covid óta nem ciki, rengetegen csináltak/csinálnak utólag nagy felhajtást.
2022. szept. 16. 11:21
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Épp most hívtak meg egy ilyenre, 3 éve házasok, most jutott eszükbe a templomi esküvő meg a lagzi. Konkrétan mindenkinek az az első mondata, aki hallott róla vagy meghívták, hogy "ezek hülyék". Tök fölösleges és nevetséges cirkusz már csak.
2022. szept. 16. 13:35
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Baràtom unokatesója 2021-ben ment férjhez,idèn volt a lagzi (külföldön)de mivel külföldön élnek jövőre lesz otthon még egy templomi esküvő meg még egy lagzi …na ez màr gàz.Ráadásul már 2 gyerek is van
2022. szept. 16. 17:12
 14/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Templomi szertartást nem szeretnénk, mert egyikünknek sem fontos. Csak a szűk családot és barátokat hívnánk, nagy a társaság, szóval így is lenne kb 50 fő, de talán ők nem húznák a szájukat, mint ahogy itt néhányan írtátok, hogy minek...
2022. szept. 16. 20:38
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
12-es vagyok, ez a pár is csak a családot meg a nagyon közeli barátokat hívta, mégse érti senki, hogy minek ez. Sajnálom, ha rosszul esik a válasz, nem azért írtam, hogy megbántsalak, de tényleg ez az általános reakció szinte minden ilyen esetben. Nyilván a szemedbe nem fogja megmondani az, akit meghívtatok.
2022. szept. 17. 08:44
 16/24 A kérdező kommentje:
Értem, hát mi alapból azt mondtuk mindenkinek, hogy szeretnénk majd lagzit, ahol tudunk együtt bulizni. Tényleg szomorú ha ez az első reakciója az embereknek, de ezek szerint ez van. :D
2022. szept. 17. 15:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A baráti körömben sokan terveztek hasonlót, egyik sem lett megtartva végül. Valami mindig fontosabb volt.

Amúgy kifejezetten gáznak nem tartanám, ha egyszer meghívnának egy ilyenre ami aztán valóban meg is valósulna, szívesen vennék részt rajta. De értelmét nem látom. A lényege veszik el így. Persze, jó buli attól még lehet. De menyasszonytánc meg hasonlók pl viccesen jönnének ki. Hát már rég nem menyasszony hanem asszony.

2022. szept. 17. 16:37
 18/24 anonim ***** válasza:
38%

Nem gáz. Én is voltam olyan esküvőn ahol a pár már megesküdött 2 tanuval a covidos lezárások alatt és csak most tudták megtartani a lagzit. Még jobb is volt hogy csak egy szertartást kellett végigülni (templomit).

Ha még az se lesz az még jobb. 😂

2022. szept. 17. 20:56
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi a bajod a szertartassal? Fel ora az egesz
2022. szept. 17. 21:44
 20/24 A kérdező kommentje:
Nincs vele semmi bajom, de mi nem szeretnénk, számunkra nem fontos a templomi szertartás. Köszönöm ismét mindenkinek aki írt! :)
2022. szept. 18. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!