Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, polgári esküvő után 2 évvel a lagzi nagyon gáz?
Én pénzkidobásnak gondolok egy esküvői felhajtást.De persze mindenki más.
Csak aztán nehogy 1 évvel később meg válás legyen a vége.Mert manapság ez a divat :)
Szerintem akkor már kényszeredett, és szánalmas... A lagzi az esküvőhöz kötődik, ha fontos lett volna, akkor megtaláltátok volna a módját akkor, amikor a hitelügyintézés miatt megejtettétek az esküvőt. Utólag már minek? Mindig lesz fontosabb, ami viszi a pénzt, időt. Parádézni fehér ruhában és majd kurjongatják nektek, többéves házasoknak, hogy éljen az ifjú pár, és közben röhögnek, vagy mi?
Akkor már kössétek össze inkább valami kerek évfordulóval, vagy házavatóval, és legyen annak az ünneplése. Pl. megismerkedésetek 10 éves, vagy házasságkötésetek 5. évfordulója. Bár, nyilván azt csináltok, amit akartok, ahogy nektek jó, csak nem biztos, hogy a rokonság ezt nem fogja olyan felesleges, bepótolt pénztarháló körnek tekinteni, ami alól kihúzza magát.
Hugomek is pont így csinálták. Nalam a kerteshazban csinaltunk egy nagy házibulit csak a nagyon közeli baratok és rokonoknak. Hugi felvette a menyasszonyi ruhat,hogy azért tudjuk hol vagyunk. Táncoltunk egy jót és közben bográcsoztunk egyet. Szerintem ennel szuperebb esküvő nincs is. Noncsen kenyszermosoly,nincsen hülye esküvői szokás, egyszerüen csak laza baráti tarsaság,hülyülés egy jó kaja és 10kor mindenki ment haza.
Hitel miatt esküvő,utána nyilván a lakásra költöttek mindent majd a 2.évfordulójukon volt a lakodalom nevü házibuli.
Ne keseregj,csak élvezzétek. Ne költsetek fölöslegesen.
A nagy lakodalmat tartó párok nagyobb valószinüséggel válnak el a tanulmányok szerint.
Úgyhogy ásó kapa nagyharang🙂
Én tartanék egy templomi esküvőt és utána lagzit. Ezt csak abban az esetben, ha ez valóban fontos nektek, nem mennék templomba csak azért, hogy legyen valami ceremónia.
Ha ez nem opció, akkor évfordulóra meghívnám vacsorázni a családot és megmondanám nekik, hogy az elmaradt ünneplés miatt szervezem a vacsit. Menyasszonyi ruhát én már nem vennék fel, bár én elég visszafogott típus vagyok, nem szeretem magam mutogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!