Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltál már rossz esküvőn ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már rossz esküvőn ? Leírnád?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 12:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
16%
A kis ovis 46 éves családanya, életem.
2022. szept. 9. 12:00
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Az ovis csaladanya felnőtt életét el

Te meg itt vergodsz a neten szívem

2022. szept. 10. 07:34
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Vőfély kellemetlenkedése az nekem mindig sok, meg a vonatozás brrr. Illetve a csokordobás indokolatlan egy kb. 30 fős lagzin, ahol a nő vendégek fele nagymama korú vagy kislány, esetleg 1-2 házas, a “házasulandó” korú lányok pedig vagy szinglik, vagy egy “ 8 éve húzzuk egymás idejét” kapcsolatban élnek….ebben az esetben maradtak kb 4-en csokor elkapásra, mindenki más nézett…. és ott feszengett mindenki, senki nem akarta elkapni, pláne az nem, akinek a palija olyan szúrós szemmel nézett közben, hogy el ne kapja 😅.

Szekunder szégyen, de nem a résztvevők miatt, hanem amiatt, aki kitalálja ezeket az oda nem illő programokat. Értem én, hogy hagyomány de nem mindig kell erőltetni ezt.

2022. szept. 10. 15:22
 24/26 anonim ***** válasza:
16%
Nem jelentettem senki kommentjet Ha trágár lettél volna se jelentem Nagylány vagyok Gondolom a kérdés kiiroja
2022. szept. 10. 18:21
 25/26 anonim ***** válasza:
88%
24-es, fejezd már be ezt a vergődést. Nem látod, hogy senkit nem érdekelsz? Sem vicces, sem jópofa nem vagy! Nőj fel!
2022. szept. 10. 18:24
 26/26 anonim ***** válasza:
94%
Igen, rokon külföldön esküdött egy külföldi lánnyal. Beültettek minket a lengyelek közé a párommal, egy mukkot sem értettünk, ráadásul az egész bagázsnak olyan pökhendi aurája volt. A menyasszony egy szörnyeteg volt. Kiszabta előre, hogy csak hosszú ruha lehet rajtunk, amire azt mondom, hogy oké. De mivel a vőlegény anyján sötétkéket szabott ki és az inkább középkék lett, utána azt tárgyalta és szemrehányogatta a rokonnak( vőlegénynek). Egész végig fancsali pofát vágott a menyaszörnyecske. (Ez a tipikus, mindent a látszatnak, mindent a divat szerint, az ő esküvője szent típusú csaj). A kaja pocsék volt. A repjegyünket nem fizették. Ezért kár volt odameni.
2022. okt. 18. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!