Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már rossz esküvőn ? Leírnád?
Nem.
1db-on voltam még gyerekként.
Sajnos egyik se volt túl jó élmény nekem. De nyilván nem is nekem kell megfelelni. Először gyerek voltam, egy ittas felnőtt táncolni akart velem, nagyon nem akartam, ezért a kapálózásban felborítottam egy padot. Anyukám szerint senkit nem érdekelt, de én rosszul éreztem magam.
Másodszor a vőlegény és a menyasszony a lagzin berúgott és veszekedni kezdett a bulin. Érdekes volt, de kevés volt a vendég, így nem volt nagyon gáz.
Harmadszor az esküvő rendben volt nagyjából, viszont a menyasszony mostohaapja a végén már nagyon bepiált, és több embert zavart, főleg az ifjú párt. Nem a szervezés hibába, de utóbbin engem nagyon zavart a menyasszony rokonának állandó félreérthetetlen bámulása. Vele volt a párja és a kisgyerekük is, egyszerűen borzalmasan zavaró volt, nem is leplezte.
Én is voltam. A menyasszony állandóan pofáját vágott, egyetlen mosolyt se lehetett látni az ifjú pár arcán. Csak ültek az asztal mögött, mint egy darab tuskó.
100 fős lagzi, a zenészek pocsék rosszul játszottak, a kaja kevés volt (pedig nem vagyunk nagy étkűek). Vacsi után az örömanya jött oda könyörögni, hogy menjünk táncolni, mert "szomorú a menyasszony". A menyasszony és a vőlegény továbbra is szótlan ült. KB. Mintha egy halotti toron lettünk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!