Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltál már rossz esküvőn ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már rossz esküvőn ? Leírnád?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 12:25
1 2 3
 1/26 Noren1989 ***** válasza:
69%

Nem.

1db-on voltam még gyerekként.

2022. szept. 6. 12:29
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokon voltam, de egyik se volt rossz. Amit ki tudnék emelni, hogy milyen részletek nem tetszettek: ha nem volt ültetőkártya és versenyezni kellett a helyekért hogy ne vadidegenek között kelljen ülnöm. Mikor felálltam, el is foglalták a nehezen megszerzett helyemet. Vagy mikor lagzis zenét játszottak. Az szenvedés.
2022. szept. 6. 12:49
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Én még eddig minden esküvőn jól éreztem magam vendégként, aztán a sajátunkon is menyasszonyként. Mind klasszul sikerült.
2022. szept. 6. 12:53
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legrosszabb az alábbi volt: 11kor esküvő, átmentünk du 2 órára a művházba, ami ki volt bérelve az ebédhez... az ebéd este 7kor lett tálalva, mert vmi haverok készítették a kaját, és nem mérték fel rendesen, mennyi időbe telik az alapanyagok szállítása, főzés-sütés annyi meghívottnak. Ráadásul az étel fele ehetetlen lett - a húsok odaégettek és szárazak voltak, a krumpli nyers, a saláta túlfűszerezett. Utána meg ilyen tipikus művházas mulatósos proli lagzi volt, de abból sem az a "fílinges macskajajos" típusú, hanem a közepesen lagymatag, hülye játékokkal tele.
2022. szept. 6. 13:02
 5/26 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeretem az esküvőket, általában feszengek. A szertartás részén még jól is érzem magam, aztán kezdődik a lagzi, az evés után a táncnál már rendesen gyomoridegem van, hogy táncolni kell és azt kötelezővé teszik. Főleg akkor gáz, ha a násznép eleve nem egy táncos lábú, és a kör közepén 3-an 6-an táncikálnak, a többi meg nézi az asztalnál. Ha pedig mindenki nagy táncos, akkor meg azért feszengek, mert egymásnak adják át a másikat, hogy mindenki táncoljon mindenkivel. Én az a típus vagyok, aki nehezen engedi el magát idegenek között, és ha nem verek be egy pálinkát tánc előtt, akkor engem onnan nem állít fel senki sem. Könnyebb lenne, ha ismeri egymást a társaság, csak hát ugye ez lehetetlen. Sokat számít a zene is, hogy milyen emberek vannak, vannak-e játékok és azok milyenek, na meg a vőfély stílusa is, és az mit visz bele. Valaki imádja a játékokat és valaki utálja, én pl inkább játék párti vagyok mint tánc. Manapság szokás kiválasztani pár embert, név szerint felállítani az asztaltól, amit a vőfély mond ki hogy kik azok, és az a pár ember játszik, a többi nézi és próbál nevetni. Szerintem ez hatalmas baklövés, én biztos nem így csinálnám, hanem megkérnék mindenkit hogy álljon fel és kezdjünk úgy játékot akinek van kedve, aki pedig el akar menni, ki akar menni, az ki fog állni. Voltam jó pár esküvőn, és azokon nem éreztem jól magam egyáltalán, ahol kötelező volt ez vagy az.
2022. szept. 6. 13:29
 6/26 anonim ***** válasza:
94%
Én pl értékelném ha a rohadt csokordobást nem tennék kötelezővé. Nyilván oka van, ha valakinek nem poén.
2022. szept. 6. 13:37
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos egyik se volt túl jó élmény nekem. De nyilván nem is nekem kell megfelelni. Először gyerek voltam, egy ittas felnőtt táncolni akart velem, nagyon nem akartam, ezért a kapálózásban felborítottam egy padot. Anyukám szerint senkit nem érdekelt, de én rosszul éreztem magam.

Másodszor a vőlegény és a menyasszony a lagzin berúgott és veszekedni kezdett a bulin. Érdekes volt, de kevés volt a vendég, így nem volt nagyon gáz.

Harmadszor az esküvő rendben volt nagyjából, viszont a menyasszony mostohaapja a végén már nagyon bepiált, és több embert zavart, főleg az ifjú párt. Nem a szervezés hibába, de utóbbin engem nagyon zavart a menyasszony rokonának állandó félreérthetetlen bámulása. Vele volt a párja és a kisgyerekük is, egyszerűen borzalmasan zavaró volt, nem is leplezte.

2022. szept. 6. 13:38
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam. A menyasszony állandóan pofáját vágott, egyetlen mosolyt se lehetett látni az ifjú pár arcán. Csak ültek az asztal mögött, mint egy darab tuskó.

100 fős lagzi, a zenészek pocsék rosszul játszottak, a kaja kevés volt (pedig nem vagyunk nagy étkűek). Vacsi után az örömanya jött oda könyörögni, hogy menjünk táncolni, mert "szomorú a menyasszony". A menyasszony és a vőlegény továbbra is szótlan ült. KB. Mintha egy halotti toron lettünk volna.

2022. szept. 6. 13:59
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm lagzijában, megvolt a polgári, megvolt a templomi, átsétáltunk az étterembe, és utána 3 óra hosszára letűnt az ifjú pár fényképezkedni. Először még oké volt, ugye rég nem látott rokonok találkoztunk, beszélgettünk, de ez egy óra után már baromi unalmas volt, egymást bámultuk.
2022. szept. 6. 15:09
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
9-nek: épp a minap volt itt egy kérdés, hogy kreatív fotózást mikor és ott is írták többen, hogy a szertartás és a kaja közt 2-3 órára eltűnt az ifjú pár, a násznép éhesen nézte egymást...
2022. szept. 6. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!