Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltál már rossz esküvőn ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már rossz esküvőn ? Leírnád?

Figyelt kérdés
2022. szept. 6. 12:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

igen

xar zene, xar kaja, nulla program.

le is leptunk hamara, volt is sertodes.

2022. szept. 6. 15:31
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tobb ilyen is volt. A legrosszabb az volt, ahol nem volt semmilyen koordinator, aki iranyitotta volna az esemenyt. A kaja borzalom volt es zene cimszo alatt laptoprol raktak be zeneket, mint valami sulis teadelutanon, de keringot, meg tangot. Olyan lapos volt a buli, hogy az ifju par minket, kollegakat nyaggatott, hogy csinaljunk mar vmit. 😂

A masik sajnos a tesome volt, amit kicsit tulvallaltak es ezzel egyutt a csaladnak is rengeteg meloja volt. Nekem az volt az erzesem, hogy rohanni kell mindenhova, olyan faradt voltam, hogy fel 2kor elmentem aludni a parommal, pedig en voltam a tanu.

2022. szept. 6. 16:15
 13/26 anonim ***** válasza:
3%
Még nem mert nem vagyok házas. 🤣🤣🤣
2022. szept. 7. 08:23
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten rossz esküvőn nem voltam még. De alapvetően sem sok esküvőn voltam eddig.

Ami rosszabb volt, ott sem a pár tehetett róla, mert maga az esküvő jó volt. Csak én nem éreztem jól magam, mert az akkori páromon kívül senkit nem ismertem, és nem magyarok voltak az asztaltársaság. Ami nem gond, csak a sajátjukon kívül nem voltak hajlandóak más nyelven megszólalni, pedig próbálkoztam angolul is, németül is.

2022. szept. 7. 11:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvő nem volt rossz, de az akkori párom megbántott az este alatt többször is. Az ő tesójának volt az esküvője. A menyasszony dobta a csokrot, nem kaptam el de nem os vetődtem érte, nem érdekelt, erre az exem mondta több ember előtt, hogy örül, hogy nem én kaptam el és nem kell elvennie. Aztán amikor beindult a buli, én táncolni akartam, egyedül nyomtam sokáig, majd rávettem őt egy szám erejéig, de azt se akarta. Majd el akart menni, én kértem, hogy naaa még egyet, de nem erőltetve, csak cukin. Tehát megértem azt is, ha nem, csak én még táncoltam volna a szerelmemmel. Erre ilyet szól, keress más pasit akkor. Mentem is sírni egyet a mosdóba. Nem sokkal később szakítottam is vele.
2022. szept. 7. 19:12
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Voltam... Az egész kezdődött egy két órás nászmisével. Utána 150 embert bezsúfoltak egy max 100 férőhelyes konferenciaterembe a kánikulában, ahol légkondi sem volt. Az sem volt opció, hogy az ember kimenjen levegőzni, mert a konferenciaterem egy állattenyésztési központhoz tartozott, így az egész környékét bejárta a trágyaszag. Táncolni konkrétan nem lehetett, mert nem volt rá hely. Az alkohol pedig 11-kor elfogyott, mert nem vettek eleget.
2022. szept. 7. 19:42
 17/26 anonim ***** válasza:
91%

1.:

Tipik falusi, sátras lagzi. Rántott mindenség, kacsatánc, színes öltönyök a vendégeken még a '80-as évekből, kínos vőfély, aki mikrofon nélkül üvöltözi a perverz mondókákat.

2.:

280 fős esküvő és lakodalom, de vőfélyre/ceremóniamesterre már sajnálták a pénzt. Gondolhatjátok, milyen fejetlenség volt ott... Ráadásul mivel ekkora esküvő volt, a helyi sportcsarnok volt kibérelve a lagzira, szóval állott tornaterem szagban töltöttük az estét.

3.:

Mint kiderült, asztalonként két pohár bor jár ingyen, amúgy pedig fizess magadnak a bárpultnál, ha inni szeretnél.

2022. szept. 8. 08:40
 18/26 anonim ***** válasza:
6%

#13 vagyok

Felnőtt párkapcsolat kategória de a lepontozásomat elnézve inkább kölyök klub... Legalábbis agyilag biztos. Most ezt annyira komolyan kellett venni,hogy az hihetetlen.. Emiatt be is lettem árazva... Az agyam eldobom...

2022. szept. 8. 09:32
 19/26 anonim ***** válasza:
77%
13/18: mert úgy írsz mint egy humorizálni próbáló dacos kölyök. Így legalább biztosan nem is lesz esküvőd.
2022. szept. 8. 09:35
 20/26 anonim ***** válasza:
81%

2 éve történt: vőlegény menyasszony berúgott, veszekedtek majd férj meg verte az új asszonyt. Aztán el mentek nászútra, ott is össze verekedtek, a feleség eltörte a férje orrát és külön jöttek haza. De már el is váltak.

Másik sztori.

Kb 15-16 éves lehettem, iskola ebédlőjében volt megtartva az esküvő. Szokás volt el rabolni a menyasszonyt, meg is tették. Kimentem az ebédlő mögé valamiért és arra lettem figyelmes hogy egy fehér nagy darab ruha van a földön, oda értem láttam hogy az új asszony ruhája. A sötétben láttam hogy 3 pasi tolja a menyasszonyt. Később elváltak mert kiderült.

2022. szept. 9. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!