Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tegyek, hogyha szorongós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogyha szorongós vagyok, de esküvőm lesz?

Figyelt kérdés

Én otthon ülős fajta vagyok, eléggé introvertált, vőlegényem extrovertált. Ez eddig nem okozott gondot, én hétvégén megyek barátnőzni, programozni, munka után nem igazán van kedvem még kimozdulni se, ő el szokott menni néha.

Eddig ugye legtöbb esetben hozzám igazodott, hogy hétvégén, szabadnapon mentünk programokra, stb.

Most viszont megbeszéltük, hogy akkor az ő és az én vágyam is teljesül, és én többet engedek az esküvőnél: 70 fős lagzi lesz, én megelégedtem volna 11 fővel is, ő 100+ vendéget akart, lesz lagzi is.

A baj csak az, hogy szorongós típus vagyok ilyenkor, szürke kisegér vagyok, gyerekkoromban se szerettem, amikor engem ünnepeltek és énekelték a boldog szülinapot, névnapot, azt se szerettem soha, amikor az osztályban vagy a munkahelyen pozitív értelemben kiemeltek. Valahogy én mindig a tömegben találom meg magam, ott tudok feloldódni. Ha rajtam múlna, még esküvő se lenne, csak egy gyors aláírás az anyakönyvvezető előtt, aztán elmennénk a mekibe sajtburgert enni vagy rendelnénk pizzát és áthívnánk a barátokat, közeli családtagokat és ennyi. A pénzt is sajnálom rá, megmondom az őszintét, meg az időt, idegeskedést, hogy minden flottul legyen.

Hogyan ne legyek ennyire befeszülve már most előre emiatt? Mit tegyek?

2022. szept. 3. 16:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Na látom nem vagyok egyedül a problémámmal. :)
2022. szept. 24. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!