Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szorongok ennyire a párom miatt?
Sziasztok!
Van egy párom akivel a hét nagyobb részét együtt töltjük,minden rendben van mikor együtt vagyunk. Programokra megyünk,élvezzük egymás társaságát. Azonban mikor elmegy pár napra a barátaival vagy családjával programra akkor van hogy 1 egész nap nem beszélünk semmit. Egyébként ilyenkor telefonálunk valamelyik másik nap. Valamiért mégis szorongok amiért képes egy egész napot anélkül létezni hogy tudna rólam. Velem van a baj? Csak én keresem a problémát az amúgy normális kapcsolatomban? Ilyenkor úgy érzem mintha nem lennék olyan fontos pedig sok időt szán rám
Nem vagyok nagy chatelős de olyan nagy dolog lenne megkérdezni hogy mi volt velem aznap?
Néhány embernél ez normális hogy ha másokkal van akkor úgy veszi hogy ilyenkor a párját oké ignorálni?
De persze megint megjegyzem hogy fordít rám időt a hete nagyobb részében
Meg kell tanulnod kezelni ezt a frusztrációt mert ezzel magadnak ártasz legfőképp meg a kapcsolatodnak is fogsz!
Eleinte sok lány ilyen, én is ilyen voltam az exemnél,meg is bántam, így vsszagondolva egy felesleges idegtépés az egész!
Majd rájössz !
Nyilván ha elment a családjával vagy haverokkal,akkor nem a telefont akarja nyomkodni. Tudom,nem lenne sok idő megkérdezni hogy hogy vagy,de biztos ugy van vele ,hogy ha baj van amúgy is hívod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!