Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces, vagy ciki esküvői történetek?
Olyan kifejezetten viccesen ciki dolgokat nem éltem át esküvőkön, lagzikon. Ami kínos volt az egyik lagzin - 11kor ceremónia, utána át lettünk terelve a lagzi helyszínére, és egészen este 7ig nem volt kaja, mert az ifjú pár haverjai csinálták és nem tudni, miért, de baromira elcsúsztak vele... ráadásul ehetetlenül keményre sültek a húsok. Gondolkodtunk rajta, hogy stikában kiszökünk pizzát rendelni, mert már nagyon éhesek voltunk.
Ezenkívül szokásos dolgok voltak: 20-21 éves, láthatóan nem túl lelkes fiatal csajokat hajkurászó ittas vén, nős kujonok, kicsit vállalalhatlanul viselkedő részegek, ízléstelen dekoráció, nagyon ízléstelenül és / vagy k...san felöltözött vendégek (a kedvencem az volt, amikor egy teljesen szabvány, nem farmeres meg tengerparti lenge jellegű esküvőre a menyasszony húga, akinek tele van a szekrénye szép estélyi ruhákkal meg képes csinosan felöltözni más eseményekre, felvett egy kinyúlt, láthatóan kifakult kínai piacos dzsörzé miniruhát flipflop papuccsal).
Amit anyukám mesélt: esküvőjükre nagyanyám (anyukám anyósa) elment egy tála csoki / szál virág ajándék nélkül, és ezek után volt képe utasítgatni a személyzetet meg anyukámat is, hogy neki melyik sütiből mennyit csomagoljanak otthonra (jó sokat, a többségét a megmaradtaknak).
A lakodalom az új házban volt, amit a menyasszony a szüleitől kapott. A vőlegény ölbe kapta a menyasszony, hogy régi szokás szerint átemelje a küszöbön. Megbotlott a hosszú fátyolban, elesett, lábtörés, mentő, gipsz. 3 óra múlva “felpolcolt” ( másik székre tett), gipszelt bokával ült az
asztalfőn.
13
Akkor neki tényleg maradandó volt az esküvője... Szegény!
16
Ez tényleg vicces lehetett.😂 Már,bocsi...
Vicces: szegény apukám, mikor még élt, eléggé el tudott ázni az ilyen alkalmakkor. Az egyik unokatesóm nagy haccacárés, vidéki, sátoros lagziján anyukám a tortákon fekve hortyogva talált rá.
Ugyanezen lagzi furcsa adaléka, hogy két lakodalom volt egyszerre, egyik a vőlegény házánál az ő rokonaival, a másik a menyasszonynál. Nem keveredtek.
Kínos: egy volt pasim barátjának a lagzija, ami szintén vidéki, annak minden kötelező kellékével. Az ifjú páron messziről látszódott, hogy utálják az egészet, a hülye vicces játékokat, a végkimerülésig táncolást. Alig várták, hogy vége legyen. Ráadásul itt a lagzit megelőzte egy legénybúcsú, amire táncos lányt is rendelt -az én volt pasim a vőlegénynek. A menyasszony megtudta és nem díjazta, nem is állt szóba az exemmel. Én részt vettem a szervezésben, még hónapokig kaptam az eszkort cégtől a marketing leveleket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!