Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin nálam volt filmnézés. Szex még nem volt.
A lányt, későbbi ( volt) feleségemet lekísértem a lépcsőházban, ahogy az utolsó fordulóhoz értünk, lekapcsolt az automata világítás.
Mondtam, várj azonnal felkapcsolom...erre egy puffanást hallok, villany abban a pillanatban fel, és mit látok?
A lépcső melletti sima "rámpán" félig ülve, fog fekve" szánkázik" le, a belső ajtón pedig csattanva megállt...
Nem bírtam ki nevetés nélkül 😂😂😂
Vidékiként randiztam egy pesti lánnyal, amolyan dupla randi volt (a barátnője is ott volt, ő egy másik sráccal találkozott.)
Odafele úton a vonaton ellopták a pénzem (sajnos figyelmetlen is voltam...). Ezt először nem is vettem észre, találkoztam a lánnyal, onnét metróval mentünk a randi helyszínére, és mivel blicceltem, megbüntettek, és ott derült ki, hogy nincs nálam 1ft se, na ez gáz volt, égtem rendesen:D A csaj kifezette a büntetést(meg a vonatjegyet hazafelé) De ettől függetlenül jól sikerült a randi, fél évig együtt voltunk. Így utólag viccesen hangzik, na de ott akkor..ez volt majdnem 20 éve.
Egyszer egy srác megkérdezte hogy hova menjünk vagy Debrecenbe a vekerihez vagy egy meglepi helyre én nyilván a meglepit választottam,a 4-es mellé mentünk:)
Mondtam neki hogy akkor menjünk a tóhoz 1,5 éve együtt vagyunk😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!