Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mondtatok fogadalmat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtatok fogadalmat az esküvőn? Arra gondolok, amit ti magatok írtatok.

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon tetszik, már az elejét tudom is a fogadalmamnak :)
2022. aug. 2. 11:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem mondtunk saját magunk által kreált fogadalmat, nem is szerettünk volna.

Nekem sok-sok év tapasztalatával a hátam mögött (sokáig dolgoztam rendezvényszervezőként hotelben (nem spéci esküvő-szervező voltam, csak akadt az is bőven még régebben, mikor nem volt ennyire lefedett az iparág), akár munkatapasztalat, akár saját, az a meglátásom, hogy ,minél rövidebb és lényegre törőbb egy szertartás, annál jobb.

Utána már lehet a lagzin mindenfélét szervezni, de az egy szabadabb terep, akinek nincsen kedve nem csatlakozik be akármilyen programba legfeljebb. Viszont amikor egy terembe, vagy akármilyen egyéb terepre össze vannak terelve az emberek ugye, a szertartás okán, akkor ha szép, ha nem és nyilván az örömszülők és a pár erre nem gondol, de minél előbb szabadulni akar mindenki, lazítani a nyakkendőn, inni egy korty vizet(vagy mást), így bár nyilván ez egy fontos esemény, én úgy láttam azok sültek el jól, ahol nem "szenvedtették" sokáig a násznépet a mindenféle sallanggal mint beszédek, gyertya, tábortűz-gitáros hippizene (most csak írtam pár példát).

Persze mindenki tartson olyan szertartást, ami a szíve vágya, elvégre ez róluk szól, de a hosszabb dolgokat én a lakodalomra hagynám, hadd tudjon menekülni, aki akar, tudom, csúnyán hangzik, mondjuk nálunk eleve nem volt semmi "kötelező" elem, meg játékok és menyecsketánc sem, mert a víz is kiver tőle, de ha valaki akar szervezzen bármit, csak ne tukmálja kötelezően a násznépre. Szerintem.

2022. aug. 2. 18:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondunk fogadalmat. Volt egy gyönyörű szertartásunk szertartás vezetővel, amiben kapcsolatunk fő pontjai meg voltak fogalmazva. A fogadalomról mind a ketten azt gondoltuk, hogy annyira személyes, hogy azt csak egymással szeretnénk megosztani. Erre a nászúton kerítettünk sort, egy meghitt helyen.
2022. aug. 2. 21:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
*22-es vagyok. Az első mondatban múlt időben akartam írni.
2022. aug. 2. 21:29
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtunk, szerintem nem is ment volna, lévén mindketten lámpalázas típusok. :)
2022. aug. 14. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!