Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mondtatok fogadalmat az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondtatok fogadalmat az esküvőn? Arra gondolok, amit ti magatok írtatok.

Figyelt kérdés
Nekem ez nagyon tetszik, már az elejét tudom is a fogadalmamnak :)
2022. aug. 2. 11:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindketten extrovertáltak vagytok és kreatívak, akkor hajrá, tök jó ötlet!

De csak akkor jó ha kölcsönös. Ha engem a feleségem ilyennel nyaggatott volna, nem is biztos hogy lett volna lagzi.. Ha valaki introvertált annak ne kelljen már standupolnia 200 ember előtt, csak azért mert az amcsi filmekben ez a szokás.

Jó h tányérokat nem kezdtek törni, mert az is van a filmekben.. közbe én már sok esküvőn voltam de ilyen hülyeséget még nem láttam szerencsére

2022. aug. 2. 15:27
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

"csak benne lesz a beszédben néhány sztori, meg hogy hogy éreztük magunkat a megismerkedésnél, ilyenekre kell gondolni"

Megnyugtatlak, rajtatok kívül senkit sem fog érdekelni.

Egyébként én sem hallottam még egyetlen egy esküvőn sem ilyet. Annyi hülyeséget kitalálnak már feltűnési viszketegségükben az emberek. Félelmetes.

A válás után is lesz ilyen hogyan éreztétek magatokat közben? Ugye a házasság sem garancia halálig.

2022. aug. 2. 15:39
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Általában semmit nem lehet hallani belőle úgyhogy tök oké

Nekünk is volt, de mivel én rühellem az ilyesmit, helyettem megírta a feleségem

2022. aug. 2. 15:44
 14/24 A kérdező kommentje:

Ojjaj... Nem értem, miért nem mindegy az, hogy idegen emberek mit csinálnak a SAJÁT esküvőjükön. Igen én is megkérdeztem, hogy ti mondtatok-e fogadalmakat, de nekem mindegy , hogy válaszoltok-e, csak érdekelt. Senkinek nem írtam vissza olyat, hogy te mégis miért nem csináltad, biztos nem szeretitek egymást...

Nem tervezünk elválni :) Ennyire nem kell rosszindulatúnak lenni, hogy egy esküvő előtt álló menyasszonynak ilyeneket vágsz a fejéhez, hogy feltűnősködni akar és úgyis el fog válni... Én voltam ilyen esküvőn, ahol a pár sztorizott, engem érdekelt, pedig "csak" egy plusz egy fő voltam.

A többieknek köszi a válaszokat! :)

2022. aug. 2. 15:44
 15/24 anonim ***** válasza:
35%

Senki sem tervez elválni. De egyre több a válás mégis.

A kérdést sem értem. Azt csináltok amit akartok. Legfeljebb rajtatok kívül senkit sem fog érdekelni. Minek kell ezt egyáltalán megkérdezni? Csináld úgy, ahogyan akarjátok. Mit változtat az, hogy Gizinek meg Józsinak volt, de Jolinak meg a Ferinek nem? Semmit.

2022. aug. 2. 15:55
 16/24 A kérdező kommentje:

Egyre több válás van, igen. Sok az autóbaleset is, sokan halnak meg. Autóba se ülsz akkor?

Olvasd el figyelmesen, mit kérdeztem. Érdeklődtem, más is csinált-e olyat, mint amit mi tervezünk. Csak érdekelt. Nem azt kérdeztem, hogy én mondjak-e fogadalmat.

Sajnálom, hogy ennyire rosszul esik néhány embernek mások "giccses" nagy napja. Aki normálisan elmondta, hogy ő nem akarna ilyet, azzal nincs baj, de a szándékos rosszindulaton érdemes lenne elgondolkodni...

De én le is zárom a témát.

2022. aug. 2. 16:01
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
89%,50% most aztán megmutatták. 😀Csak bátran picikéim.
2022. aug. 2. 16:02
 18/24 anonim ***** válasza:
31%

"Autóba se ülsz akkor?"

Meglephet, de valóban nem. Nincs is, és nem is lesz.

2022. aug. 2. 16:14
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Hú, de savanyúak itt a válaszolók! Kérdező, érzik rajtad, hogy lelkes vagy, boldog életszakaszban vagy, és le akarnak téged húzni a keserű szintjükre.

Ne hagyd magad!

Írjatok csak sajá esküt, egyáltalán nem lesz giccses. Őszinte lesz! Sokkal inkább igazi lesz, mint a sablonesküvők, sablonfogadalmak.

És nem fogtok elválni. Amúgy sem az a cél, hogy az ember házas maradjon, hanem, hogy a házasság boldog és kielégítő legyen évek után is.

Azt a tippet adhatom, hogy a terjedelemre figyeljetek. Azok a beszédek, amik maximum 3 percesek, sokkal jobbak. Ütős legyen, ne terjengős. Nem kell bele fél perces szipogószünet se! :D Ütemesen végig mondjátok, maximum megkönnyezitek, fejenként 1-2-3 perc után vége, akkor vastaps lesz.

2022. aug. 2. 17:37
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem írtunk/mondtunk ilyet. Mondjuk mindketten elég lámpalázasak voltunk amúgy is. Na meg volt polgári, ott beszélt az anyakönyvezető, utána templomi, ott beszélt a lelkész, a lagzin jöttek a pohárköszöntők... Épp elég hosszú volt így is mindenkinek, beleértve minket :)
2022. aug. 2. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!