Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni?
Figyelt kérdés
Unokatestvérem lánya megy férjhez. Nem igazán tartjuk a kapcsolatot, évente egyszer jó, ha beszélünk. Nem is igazán voltunk benne az első körös meghívásban. Pénzt kérnek ajándékba, mellette lesz pénzes menyasszonytánc is. Fogalmam sincs, hol tartanak az árak, utolsó esküvő, amin voltam a tesómé volt 10 éve. És sajnos anyagilag sem állok túl jól.2022. aug. 1. 14:10
11/12 anonim válasza:
Mi barátoknak fejenként 20ast szoktunk. De ha annyit nem tudsz, fejenként 10es is oke. Nem ezt fogjak szamolgatni hogy kitol mennyi hanem osszesen
12/12 anonim válasza:
A vacsora általában 20-25 ezer/fő szokott lenni (nyilván függ attól, hogy hol van, milyen étteremben, de kb ezzel kell számolni), ennél kevesebbet nem illik adni. A pénzes menyasszonytáncnál pedig bármilyen összeget lehet dobni, én láttam már olyat, hogy 500-ast dobtak be vagy aprót. Esetleg lottót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!