Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénzt illik adni ebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt illik adni ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Lagziba vagyunk hivatalosak párommal, a vőlegény neki egy régi ismerőse, én egyáltalán nem ismerem a párt. Amennyire tudom, egy kisebb falusi lagzi lesz. A kérdésem tehát, hogy így ismeretlenként mennyit illene adni az ifjú párnak?
2022. ápr. 30. 18:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen rég vagytok együtt a pároddal, de ha ti külön kasszán vagytok, ez esetben a párodnak illene fizetni a teljes összeget, hiszen te nem ismered őket. Amúgy két emberre 40-50 ezer forint.
2022. ápr. 30. 18:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Fél éve vagyunk együtt, nem élünk még együtt. Csak azért is nehéz, mert ugye csak megyek én is, úgy érezném illendőnek, hogy valamennyit én is adjak, de mivel teljesen ismeretlenek nekem, túlzásba sem akarok esni, meg persze túl keveset sem akarok adni, egy arany középút kellene :)
2022. ápr. 30. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
20k
2022. ápr. 30. 18:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor adj egy 10est
2022. ápr. 30. 18:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem összességében akkor is két főre 40-50 ezer a reális. Tudod, azt szokták mondani, hogy annyit illik adni, hogy az étel-italfogyasztásod fedezze. Ez nagyjából manapság 20 ezer forint/fő.

Inkább a pároddal oszd el ugazságosabban, mondjuk 10-et fizess te, ő meg 30-at.

2022. ápr. 30. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Fejenként 20 ezer. Szerintem ebben az esetben teljesen mindegy, hogy ismered-e őket vagy sem. Ugyanúgy vendégül látnak téged is/költenek rád, holott nem is ismernek, nem pedig az lesz, hogy míg mindenki más bent eszik-iszik-mulat, addig te az udvaron kapsz egy párizsis szendvicset.
2022. ápr. 30. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
20.000 /fő
2022. máj. 1. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!