Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni manapság esküvői ajándéknak?
Figyelt kérdés
Testvérem nősül.Én 100-200e gondoltam,párom 400e.2020. júl. 10. 12:43
1/23 anonim válasza:
Minimum a vacsi árát illik, de annyit amennyit a tárcád megenged.
3/23 anonim válasza:
Minimum az ellátásod ára, de jobb ha legalább valamivel többet adsz, hogy jól járjanak. Innentől kezdve meg ha több százezer forinttal is tudjátok tánogatni a tesót, az teljesen rendben van.
4/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi a vacsora, mert nem mondják meg.De azt szerintem bőven takarná a százezer is.Kicsit soknak érzem a 400e, viszont ha oda adnánk se kellene utána zsíros kenyéren élnünk.
2020. júl. 10. 12:53
5/23 anonim válasza:
Attól függ, mennyire vagy közeli rokon. A vacsora+szállás árát minimum illik. Tehát ottalvós esküvőre minimum 40-50 ezer.
6/23 anonim válasza:
Mi a párommal 500 000 Ft-ot adtunk a nővéreméknek, de a konkrét összeg nyilvan függ az anyagi helyzetetektől.
7/23 A kérdező kommentje:
Tesóm:)
Szállás nem lesz, hazajövünk.Szűk körű is lesz, szóval nem fogunk ezren lenni.
2020. júl. 10. 12:55
8/23 anonim válasza:
Az étteremben tudsz érdeklődni az esküvői menü ára/kopf mennyi. De sztem 400 ezer bőven fedezi :D
9/23 anonim válasza:
Ha fejenként 20e-t adsz, az egy szerény lagzi önköltségi ára. Én ennyit szoktam adni borítékban, meg még 10e a menyasszonytáncnál. A saját esküvőnkön 10e-150e között kaptunk, 150-150e-t a szülőktől, többiek mind kevesebbet adtak. Szerény lagzi és egy szerény nászút így kb. 0-ra jött ki.
Egyébként arra nincs szabály, hogy mennyit illik. Annyit adsz, amennyit jónak gondolsz, ne érezd kötelességnek. Ha megengedheted a nagyobb összeget, és szeretnéd támogatni a testvéred, akkor tedd meg nyugodtan. De a 400e az már szerintem túlzás.
10/23 anonim válasza:
Igen, a minimum ha csak szolid éttermi vacsora lesz este 10-ig és régi barátok vagytok, olyan 5-10, rokonoknál kicsit több, tán olyan 20ezer körül. De ha ti vagytok a gazdag rokon, akik eus pénzből vett luxus babakocsival szoktak villogni, akkor határ a csillagos ég. Csak jövőre ne várjátok, hogy visszaadják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!