Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzt illik adni manapság esküvői ajándéknak?
Mi testvérünknek 100 ezret adtunk, plusz 15 ezer a menyaszonytancba. Nekünk szűk családi volt, mi is 100 ezret kaptunk tőlük.
Szerintem a 400 az brutális, de ha nagyon jómódúak vagytok akkor lehet hogy nem furcsa.
Igazából azért nem tudom eldönteni, mert egyrészt tudom, hogy nálunk soha nem kapott ekkora összeget senki.Se én,se a másik testvérem.Mi ez a 20-30 nagyon max 40e ajándékot kaptuk.Ahhoz képest a 400e sok.Szerintem.
Viszont a párom meg alapul vette, hogy anyum nem tud túlzottan beleszállni ebbe a dologba, tavaly vesztettük el aput, a másik oldalról pedig nagy az adósság (szülők nyakába) ezért ők se úgy fognak tudni adni.
10. 70e a babakocsink.:) Nem tudom ez mennyire menő.Bár gyerekvállalás részen a minap toltak le ,hogy ilyen ócskaságba tologatom a gyerekem ebből gondolom nem menő:D Nem a viszonzást nézem, bármennyire hihetetlen számodra.Csak ez az összeg már lehet tesómnak kellemetlen mert ez ahogy írtam nem szokás nálunk.
Könyörgöm!
Ez egy névtelen oldal. Írd már le, hogy mennyi a havi bevételetek?
Én azt nem értem minek tart lagzit az, aki csak úgy tudja vendégül látni a rokonokat, hogy elvárja hogy a vendégek odaadják a lagzi rájuk eső költségét, plusz legyen nyereség.
Ne haragudjatok, de ettől nekem hánynom kell.
13
Egyáltalán nem mondták, hogy kérnek bármit.Azt kérték, hogy oldjuk meg hogy ott legyünk velük ezen a számukra fontos napon.Ettől még szeretnék adni nekik valamit,de olyan dolgot aminek hasznát veszik,ez meg per, pillanat a pénz.
15.-re.
"Viszont a párom meg alapul vette, hogy anyum nem tud túlzottan beleszállni ebbe a dologba, tavaly vesztettük el aput, a másik oldalról pedig nagy az adósság (szülők nyakába) ezért ők se úgy fognak tudni adni."
+ a TESTVÉRED.
Havi 600 bejön, és 400-on görcsölsz?
Igazi xarrágó vagy. El se menj!
18.
Ez is egy vélemény, amihez jogod van.A kérdésben is szerepel, hogy a testvérem, szóval kár volt nagybetűvel írnod.Tavaly a másik tesóm 50 kapott és alig tudtam rávenni, hogy megtartsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!