Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Illik egy lanynak ruzst venni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik egy lanynak ruzst venni ajándéknak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 4. 19:50
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsanat!ajandekba...
2009. márc. 4. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem keress mást.

Majd ha rúzs kell neki akkor keres magának egy olyant ami neki tetszik

2009. márc. 4. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
szerintem is keress mást.Vegyél neki csokit vagy virágot annak jobban örülne szerintem.19/L
2009. márc. 4. 19:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
vagy parfümöt ..én nem nan örülnék rúzsnak (amugy nemis használok rúzst csak szájfényt , és ezzel sztem a tizen huszonéves lányos igy vannak de nemtom) . Sztem ha a csajszi használ rúzst akkor is kicsi az esélye hogy találsz olyat ami az ő ízlése...
2009. márc. 4. 19:59
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Én örülnék neki ha vki venne nekem egy szájfényt :)

(a pasik többségénél a rúzs=egyenlő szájfénnyel,mind a kettőt szájra kell kenni,ragad, és szép színe van)

Tök jó lenne :) Legalább vmi olyat kapnék ami hasznos,és nem hízok tőle :)

2009. márc. 4. 20:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem ugyanolyat akarsz venni ami már volt neki (és tetszett neki) akkor ne vegyél, mert elég rizikós, hogy nem fog tetszeni neki. Egyébként én örülök az ilyen típusú ajándékoknak.
2009. márc. 4. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Ja és még annyit,h sok plussz jár azért ha eltalálja a megfelelő színt :)

Az ciki lenne,ha olyan színbe választana nekem szájfényt mai nekem egyáltalán nem tetszik... de attól függetlenül örülnék neki,csak nem használnám tul gyakran

2009. márc. 4. 20:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

vegyél inkább parfümöt/ vmilyen lush cuccot, esetleg finom illatú kézzel készített szappanokat

esetleg valami olcsóbb ékszert

2009. márc. 4. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Lány vagyok, szerintem nyugodtan vehetsz neki rúzst, ha a barátnőd szereti festeni magát, és úgy gondolod a szin jól megy majd az egészségéhez. Viszont arra vigyázz, hogy ne valami ócska márkáv vegyél, és ne csak egy rúzst adj, hanem akkor ajd mellé, púdert, szemhéjfestéket, szemspirált, kistükröt. Legyegyszerűbb ha veszel egy szép kozmetikai táskát és abba teszed a sminkcuccokat.
2009. márc. 4. 21:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
igen és mindezt Estée Lauder -ben nem ? :D
2009. márc. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!