Keresztelőre illik, vagy nem illik használt dolgot venni ajándéknak?
OFF: MENNYI idös a gyerek? Mert a keresztelöt általába babaként tartják, de ekkora mßeg nem triciklizik.
ON: ha jó állapotban van, akkor nem gond szerintem - de jobb,ha megke´rdezed a szülöket.
Hát ilyen formában nem. Az én fiam kapott használt ajándékot keresztelőre, de az nem játék volt, hanem a dédimamától kapott egy aranyláncot, pici kereszttel, amit már a dédi is úgy kapott a saját keresztelőjére, ez ilyen "egyszer majd add tovább" jellegű ajándék :)
De használt játékot, használt sporteszközt szerintem nem való ilyen alkalomra ajándékba venni.
2-es
Bibliát olvasni viszont minden gyerek szeret.:/
keresztelőre használt triciklit kapott a lányom.
egyáltalán nem érdekelt hogy használt, szépen letisztogatták, látszott hogy használt de nem zavart, sok használt dolgot kap ajándékba, pazarlásnak tartom újonnan megvenni olyan dolgot amit fél év alatt eldobnak a gyerekek.
egyébként 1 évesen kapta, és rengeteget ül rajta, a mai napig, még nem tudja hajtani, tologatni szoktam (olyat válassz amin van toló rúd) és nagyon szereti, sétálni is járunk vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!