Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta, hogy a páromnak normális legénybúcsúja lesz, az én lánybúcsúm meg siralmas?
Egyikünknek sincs sok barátja, de neki azért több, és van köztük olyan is, aki le is szervezi a vetkőzős lányt, tehát ilyen klasszikus legénybúcsú lesz, hatalmas buli. Én nem látok a vetkőzős lányban és fiúban rosszat, aki nem akarja, nem csalja meg vele a párját, úgyhogy ezzel nincs is bajom. De egyszerűen irigy vagyok. Mert nekem meg az a kevés barátnőm kb ilyen üljünk be valahova inni aztán go home bulit szerveznének nekem, biztos nem lesz vetkőzős fiúm, ami önmagában nem baj, de azért elég hülye helyzet, ha a vőlegénynek van, a menyasszonynak nincs. Magamnak meg ciki lenne szerveznem.
Eleve zavar, hogy alig vannak barátaim, amikor korábban szülinapom volt és abból a pár emberből se jött el mindenki, az is zavart. De ez meg egy még fontosabb dolog lenne.
Mennyire gáz, ha én állítom össze a programot?
Szerintem is NYISD KI A SZÁD, és mondd el a barátnőidnek, mit szeretnél, szervezzetek együtt.
Ha viszont évek óta nagy lánybúcsút akarsz, akkor el kellett volna kezdeni nagy baráti kört kiépíteni, nem? Bocsi, nem akarok bunkó lenni.
Megértelek amúgy.
Köszi mindenkinek, a kezembe veszem az irányítást!
#11 De igen, csak sajnos az utóbbi években megváltam azoktól, akik mérgeztek, vagy hátráltattak, vagy olyan sokat változtunk, hogy ami régen jól működött, az ma már inkább ártalmas. Van ilyen sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!