Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan NE bőgjem végig ezt az egészet?
Én komolyan már előre félek, a meghívón szereplő idézetünkön úgy sírok már, ahogy elolvastam. :D Mi lesz velem, lesírom a sminkem az anyakönyvvezető elé történő séta alatt, h fogok kinézni?
Nagyon izgulok, és nem akarom végig sírni magát a polgári szertartást.
Van valami tippetek?:D
Én is sírós vagyok, de szerencsére nem sírtam, meghatódtam viszont, és a férjem is :)
Sogórnőm viszont nagyon-NAGYON sírós, végigsírta a polgárit, és a templomit is, már a bevonulásokon sírt, de a sminkje nem jött le. Alig tudta elmondani a szövegeket is. De ismerjük, mind tudtuk, hogy ő ilyen. :)
Vízálló sminket kell kérni. Biztos, ami biztos. :)
De nem hiszem, hogy sírni fogsz, inkább mosolyogni.
Na én pont ezért sem rakatnék/választanék ilyen nyálas idézeteket meg anyakönyvvezetői szöveget:D (nem kötöszködésből írom, tényleg).
Gondolj valami másra:D
használj vízálló sminket
a bőgést tényleg el kéne kerülni, hülyén néznél ki vörös, duzzadt szemekkel az esküvői fotókon... esetleg valami enyhe, növényi alapú nyugtató?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!