Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a fehér öltöny vőlegénynek?
Pontosabban ekrü. Az én menyasszonyi ruhám ekrü színű lesz, és találtunk egy nagyon szép, elegáns ekrü vőlegény öltönyt. Nem kerestük, csak rábukkantunk.
Elvileg hagyományos, fekete öltönyben lenne a párom, de most elgondolkodtunk a másikon, mivel nagyon jól passzol az én ruhámhoz.
Viszont a hagyományok hívei vagyunk, így mindenek előtt a fekete jönne szóba (igaz az én ruhám sem hófehér...)
Ti melyiket választanátok?
Én biztos nem szeretném, hogy a vőlegényem ekrüben, fehérben, egyebekben legyen, mert szerintem baromi ronda, és nem áll jól egy férfinak... De ez az én magánvéleményem, aminek semmit nem kellene befolyásolnia akkor sem, ha a vendégetek vagyok. :D
Ti abban legyetek, amiben ti érzitek jól magatokat, ami nektek tetszik. Az emberek el fogják felejteni max. 2 héten belül, hogy milyen szinű volt a vőlegény ruhája, a legpletykásabb nénike is max. 1 hónapig csámcsog rajta, ha nem tetszik neki valami, és rajtatok kívül még az esküvői fotóitokat sem fogja nézegetni senki. Esetleg a szüleitek, vagy a jövőbeli gyerekeitek. Szóval ha ti magatoknak tetszenétek így, szívesen nézegetnétek az esküvői fotótokat, akkor hajrá, legyen ekrü az az öltöny :).
szerintem nagyon jól nézne ki egyedi, elegáns, és az hogy egyformaba vagytok kicsit ad az összetartozás erzethez.
Persze lehet mondani hogy khmm 'olaszos' de van egy két dolog amit el lehet tőlük tanulni, nekem tetszik náluk, hogy mikor kell, ki tudnak öltözni :)
Nekem az a vicc a kérdésben és válaszokban, hogy a kérdező idegen emberek véleményét kérdezi arról, hogy jó lenne-e. 80% azt írja hogy nem, ocsmány lenne, ők mind le vannak pontozva.
Kérdező,valószínűleg ilyen arány lesz a vendégeik körében is. Ha most itt duzzogsz a válaszadókra, mert nem tetszik nekik a fehér öltöny, akkor ott meg majd hisztizhetsz a vendégekkel, mert nekik sem fog.
Vagy ne törődjetek se velünk se velük, legyen fehér.
24
Veterán "gyakoris" révén sok ilyen apró dologban szeretem megkérdezni a jelenlévők véleményét, de természetesen nem ez fog dönteni. Sőt, általában minél többen szólnak le valamit, annál inkább azt választanám.
Egyébként, fejtsd már ki kérlek 8 kerek mondatban, hogy miből gondolod, hogy duzzogok :)
Szerintem kivetíted rám a saját lelkiállapotod.
Szerintem nagyon keveseknek áll jól a világos öltöny és ha ünnepélyesebb a szertartás/helyszín, akkor jobb lenne fekete/szürke. A fehér/ekrü könnyen tud romás lenni.
Ott tudok elképzelni ekrü öltönyt vőlegénynek, ha direkt lazább, pl. tengerparti az esküvő.
"ha direkt lazább, pl. tengerparti az esküvő."
Ilyesmi lesz :)
Ma estére megtaláltuk a tökéletes megoldást:
Az ekrü ruhát megvarratom hófehérben (a ruha nagyon tetszik, de mindig volt egy kis ellenérzésem a színével kapcsolatban), a vőlegényem pedig fekete öltönyben lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!