Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a fehér öltöny vőlegénynek?
Figyelt kérdés
Pontosabban ekrü. Az én menyasszonyi ruhám ekrü színű lesz, és találtunk egy nagyon szép, elegáns ekrü vőlegény öltönyt. Nem kerestük, csak rábukkantunk.
Elvileg hagyományos, fekete öltönyben lenne a párom, de most elgondolkodtunk a másikon, mivel nagyon jól passzol az én ruhámhoz.
Viszont a hagyományok hívei vagyunk, így mindenek előtt a fekete jönne szóba (igaz az én ruhám sem hófehér...)
Ti melyiket választanátok?
2022. jún. 7. 15:10
11/29 anonim válasza:
Nekem is ilyen színű volt a ruhám vőlegényként. Szerintem nem néztem ki rosszul benne.
12/29 anonim válasza:
Fekete öltöny, esetleg ekrü mellénnyel
15/29 A kérdező kommentje:
A szürke szín nem tetszik a páromnak
2022. jún. 7. 16:22
16/29 anonim válasza:
Nekem sem a fekete, sem a fehér nem illik vőlegényhez. A fehér (ekrü) nekem már a túl csicsás kategória, a fekete meg gyászos. Szürke, kék, bordó, zöld és ezek bármilyen árnyalata. Esetleg bézs.
17/29 anonim válasza:
Ez attól is függ, hogy hogyan nézel ki. Nekem van egy ilyen gazdasági bűnöző külsőm, és nekem jól állt a full fehér az esküvőn.
18/29 A kérdező kommentje:
Magas, szőke, égkék szemű a párom.
Színes öltöny nem jöhet szóba.
2022. jún. 7. 16:55
20/29 anonim válasza:
Istenem hogy rá tudnak emberek feszülni ezekre. Mókás olvasni :D
Amit ti jónak éreztek. Esetleg ha nem vagytok biztosak, a legközelebbi baratokat kérdezzétek meg ők mit gondolnak. A többi embert meg szarjatok le, érezzétek jól magatokat, ez a fontos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!