Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 és 22 éves párt te fiatalnak tartasz az esküvőhöz?
Szerintem nem gond, ha vártok vele egy kicsit. Egy kapcsolatnak szerintem jot tesznek a szintek és lepcsofokok.
Ha mindent már az első öt évben meg csináltok, mi lesz majd a maradék negyvenben?
Ha biztosak vagytok egymásban, minek sietni, miért nem er rá pár évet, amíg meg értek egy kicsit?
23N
En 23 evesen szultem,igy eleg furcsa olvasni,hogy egy idosebb szemely "fiatal" legyen az eskuvohoz. Persze ebben sem vagyunk egyformak. Bennem peldaul meg sem fordult a kerdes,hogy masok velemenyetol tegyem fuggove,hogy eleg idos vagyok-e az eskuvomhoz,nem volt bennem/bennunk egy csepp bizonytalansag sem, pedig mi az elso talalkozas utan 8 honappal mar hazasok voltunk.
Emiatt gondolom,hogy nem allsz meg keszen ra,ha biztos lennel a dolgodban akkor nem masokat kerdeznel es nem is lenne benned ketseg.
Szerintem igen. Fiatalnak tartom. Ha magamra gondolok 22-24 évesen egészen más világban(lelkileg) éltem, mint most (35).
De lehet, hogy ti hamarabb ugrottatok meg néhány lépcsőfokot az életben.
Mindenki egyből arra gondol, hogy biztos egyetemisták vagytok (írta is valaki, hogy JOBB ESETBEN azok vagytok). Ez ismerkedésnél nekem nagy hátrány volt, mert ma már sokan kitolják az egyetemet a 20-as éveik közepéig, addig is a szülők támogatják, én pedig nem jártam egyetemre, de mindenki így állt hozzám, hogy biztos még tanulok, aztán esett egy jó nagyot a szintem, amikor kiderült, hogy nem, mert butának gondoltak. Na mindegy.
Ha megvan a kellő önismeretetek, tudjátok, mit akartok, mi a fontos egy párkapcsolatban, akkor szerintem nem korai :) A két évet egy minimumnak mondanám, magam részéről a 3-4 év ideálisabb, de ha nektek így jó, akkor sok boldogságot :) Korábban én is fiatalon akartam házasodni meg gyereket szülni, azóta ebben változott a gondolkodásom, meg az igazit is csak 26 évesen találtam meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!