Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi kis csoportképet illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi kis csoportképet illik készíteni ?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy én szeretnék olyan képeket, hogy csak barátnőkkel, csak édesanyámmal, csak bátyámmal stb.

Hány ilyen csoport összeállítás ami még nem sok? Most tartok 35 csoportképnél...

Ez sok? :D

Mindenkivel szeretnék képet. :)

2022. jún. 1. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mekkora a násznép? 35 elsőre soknak tűnik, de nekem kis esküvőm volt.

Az ökölszabály az, hogy családonként/baráti körönként egy fotó kb.

A közeli családnál esetleg még olyan szokott lenni, hogy szülők külön, és testvérek (meg azok családjai) külön, de ilyet még nem halottam hogy minden közeli rokonnal külön.

Másik kérdés, hogy egy ember hány ilyen fényképen van rajta. Mert amíg nincs az, hogy most csak A-val, most csak B.vel, most meg A-val és B-vel is közösen, és egy embert ilyen módon 3-4 különböző képen szerepeltetsz, addig nem gond.

2022. jún. 1. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:

45 fő lesz.

De a javaslatod alapján át szerkesztettem. Így családonként leszünk, és baráti körönként.

Egyesével, hogy csak én vagy csak párom, csak közeli rokonokkal fotózkodunk. (Pl. csak én anyuval, bátyámmal, mamámmal és a két barátnőmmel)

Köszönöm :)

Mondjuk így 25 :D a csoportképek száma. Ez már jobb lehet így?

Köszönöm :)

2022. jún. 1. 20:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Te fizeted a fotóst, annyi képet készít, amennyit kértek.

50 fős lagzink volt, kb 12-14 csoportkép lett. Családonként 1-2, illetve csak mi ketten húgommal-apukámmal egy.

2022. jún. 2. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még nem volt esküvőm, a párom bátyjáéknak ez esküvőjén készült képekről tudok nyilatkozni, szerintem jó megvalósítás volt:

- készült kb. 5 olyan kép, ahol mindenki rajta van. Az egyiken állnak és mosolyognak, a többin meg a párok csókolóznak, vagy mindenki eltakarja a szemét és mutat a menyasszonyra meg a vőlegényre, akik csókolóznak (a csókolózós részt én kihagynám, kínos annak, akinek nincs párja)

- menya+vőlegény + menya szülei, testvére(i)

- menya+vőlegény + vőlegény szülei, testvére(i)

- menya+vőlegény + mindkettejük szülei

- menya+vőlegény + mindkettejük testvérei

- menya külön a szüleivel, külön a tesójával

- vőlegény külön a szüleivel, külön a tesójával

- menya+vőlegény + egyéb meghívottak. Ez alatt értsd, hogy minden szűkebb családdal és minden baráti körrel külön.

A mennyiség szerintem lényegtelen, mert mindenkinek más-más. Ha te minden unokatestvért elhívsz, akkor nyilván mindegyiknek a saját családjával illik képet készíteni. Ha nem egy nagy baráti köröd van, akkor külön-külön 2-3 fős csoportokban olyanokkal, akik ismerik egymást. Kollégákkal, ha meg vannak hívva, szintén külön csoportkép. Most ez összesen lehet 10, de lehet 50 vagy 100 kép is. A 35 teljesen reális.

2022. jún. 2. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs feltétlenül olyan, hogy túl sok, ha gondoskodtok arról, hogy 1) a násznép tisztában van vele, hogy van egy kis üresjárat, 2) gondoskodtok arról, hogy amíg megy a fotózkodás, addig legyen kis állófogadás, pl. némi pogácsa meg víz, ne a tűző napon kelljen állni, legyen a közelben WC, dohányzóhely, gyerekeknek játszótlér, ilyesmi.
2022. jún. 20. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!