Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői táncot hol lehetne gyakorolni?
Esküvői táncot hol lehetne gyakorolni?
Vagy van ilyen fajta oktatás kétballábúaknak is?
Hogy miért lenne fontos: Meghívtak egy esküvőre, ahol már nem csak ücsörögnöm kéne, mert a menyasszony 10 legjobb barátnője is ottlesz, meg a vőlegény 2 hajadon lánytestvére én meg 10 éve a szalagavatón táncoltsm csak. Tizenévesen, meg az asztal mellett ügyörögtem a lagzikon.
Khmm. Persze hogy most nem csak ezért hívtak...
Lenne hozzá kedvem is, ha lenne kis gyakotlatom hozzá és nem a lagziba kéne tanulnom. Mert a videó ugye körbejár, elég ciki ott bénáskodni.
Maga a társaság nagyja is évente-kétévente lagziba járos.
28F
Én táncolnék veled sorozat
Tánciskola
Ismerős megkérése
Kb elég megtanulni a rock and rollt. A sok idióta, a latin zenétől kezdve a mulatósig mindenre azt tolja, hogy szerencsétlen nőt addig prögeti amíg az ki nem dobja a taccsot.
Ha le akarod nyűgözni a csajokat, vmi latin táncot tanulj, és a Despaciton bedobod magad, a többi fosra meg mehet a szokásos lötyögés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!