Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne így gyakorolnom?
A barátnőmmel való szakítás 3 éve kicsit incelsorsba taszított, és most kezdek kikászálódni belőle. Alapvetően nincs velem baj, leszámítva két dolgot. Az egyik az, hogy nagyon kevés ember tud igazán megfogni, és mivel nem kalandot keresek, ezért hiába lenne sok "jelentkező", kevés embernek adok igazán esélyt. A másik probléma az, hogy amikor kellene, akkor nem merek lépni. Nagyon szerelmes voltam egy lányba, és a randin még célozgatott is a csókra, mégsem mertem megérinteni, megcsókolni. Én úgy gondolom hogy ez is olyan, mint bármi más: tanulható. Tinderen igazából elég szép számokat produkálok, jelenleg 184 matchem van, ezen a héten 6 lány is volt, aki elsőnek írt. Érdemes lenne folyamatosan randiznom olyan lányokkal, akik nem érdekelnek különösebben? Ki akarok törni ebből a mostani állapotból, és úgy érzem máshogy nem menne. Viszont nem akarom őket átverni sem.
Mit csinálnátok a helyemben? Randiznátok gyakorlásképpen, hogy fejlődjetek?
Vedd ugy hogy haverkodni mesz csak vagy unalomuzésképp.
Nem lesz rajtad akkor ez a görcsölés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!