Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes lenne így gyakorolnom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes lenne így gyakorolnom?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel való szakítás 3 éve kicsit incelsorsba taszított, és most kezdek kikászálódni belőle. Alapvetően nincs velem baj, leszámítva két dolgot. Az egyik az, hogy nagyon kevés ember tud igazán megfogni, és mivel nem kalandot keresek, ezért hiába lenne sok "jelentkező", kevés embernek adok igazán esélyt. A másik probléma az, hogy amikor kellene, akkor nem merek lépni. Nagyon szerelmes voltam egy lányba, és a randin még célozgatott is a csókra, mégsem mertem megérinteni, megcsókolni. Én úgy gondolom hogy ez is olyan, mint bármi más: tanulható. Tinderen igazából elég szép számokat produkálok, jelenleg 184 matchem van, ezen a héten 6 lány is volt, aki elsőnek írt. Érdemes lenne folyamatosan randiznom olyan lányokkal, akik nem érdekelnek különösebben? Ki akarok törni ebből a mostani állapotból, és úgy érzem máshogy nem menne. Viszont nem akarom őket átverni sem.

Mit csinálnátok a helyemben? Randiznátok gyakorlásképpen, hogy fejlődjetek?

2021. jún. 25. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem lenne szép dolog csak úgy hitegetni őket egy randival, miközben tudod, hogy nem jönnek be. Inkább tanulj a múltból. "Nem mertem". Legközelebb merni kell főleg, ha céloznak is rá.
2021. jún. 25. 19:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez így szemétség lenne, de ez így olyan, mintha egyből a mély vízben tanulnék úszni. 25 éves vagyok, és most randizok igazából először.
2021. jún. 25. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
63%
Értem. Ezen mindenki átmegy. Az önbecsülést kell helyre rakni. Meg add önmagad és minden megy magától.
2021. jún. 25. 19:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem randizgass nyugodtan, ha neked most ez kell. Egy randival nem ígérsz igazából semmit, csak elmész beszélgetni. Menj el nyugodtan 1-2 ilyenre. Senki nem fog belehalni ebbe.
2021. jún. 25. 19:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Vedd ugy hogy haverkodni mesz csak vagy unalomuzésképp.

Nem lesz rajtad akkor ez a görcsölés

2021. jún. 25. 19:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A randikon ez hogyan fejlődne? Hisz nem akarsz tőlik semmi komolyat. Hogy gyakorlod, hogy pl megcsókold őket a jó pillanatban, amikor nem fogod akarni ezeket?
2021. jún. 28. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!