Mennyire hasonlít a hatósági KRESZ vizsga az eTitános próbavizsgára? Hol érdemes még gyakorolnom?
A szabályokat kellene megtanulni, nem a különböző ábrákat bemagolni.
Nem tudom az új rendszerben valós-e a 11ezres kérdés, vagy ezt csak mese, de akkor tudod valójában a KRESZ-t, ha egy adott kérdésre, annak megfogalmazásától függetlenül tudod a választ - ez esetben nincs félnivalód a vizsgán.
Érintőképernyő, két próbakérdés után kezdődik a vizsga.
B kategóriánál 55 kérdés, ebből 10 három pontos 45+30=75 pont a max - elég nagy a tűréshatár 10 hibapont.
A kérdésekre rendelkezésekre álló 1 perc rengeteg idő, még a forgalmi helyzetekre is elég 20 másodperc, de azokat jól meg kell nézni ()van-e jelzőtábla, van-e megkülönböztető jelzést használó jármű a képen)
Nemrég vizsgáztam mindkét fajtából. Nem mondanám nehéznek az újat sem. A szakoe.hu oldalon biztos, hogy olyan kérdésekkel találkozol, mint a vizsgán. (Ingyenes a reg)
Valóban nagyobb az adatbankja az újnak, de sok olyat is láttam benne, ami ugyan az, csak máshogy van feltéve a kérdés.
A műszaki része viszont nehezebbnek tűnt. A kérdés előtte jár az oktatás színvonalának. találkoztam olyan kérdéssel is, aminek a neten kellett utána néznem, mert a tananyagban nem volt benne. De nem akarlak megijeszteni ezzel, csak egy vagy kettő volt ilyen.
Mellesleg, ilyenkor már feleslegesnek tartom a tanulást. Utolsó nap pihenj. Több mindenre is fogsz emlékezni, ha hagyod egy kicsit ülepedni az anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!