Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne gyakorolni, javítani a kommunikációm?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok barátnőm nem volt sosem.
Nagyon rossz vagyok a beszélgetésben meg az ismerkedésben. Randizni sem találok lányokat. Meg ha találnék is nem tudnék nekik mit mondani. Nagyon izgulnék, tuti össze vissza beszélnék.
Amúgy ha valakivel meg tudok nyílni akkor már tudok beszélgetni, meg amúgy vicces is vagyok általában csak nagyon sok idő kell mire el tudok lazulni,meg persze kellenek közös témák.
Tudom azt a trükköt hogy a lányokkal csak úgy beszélgetni kell, nem ismerkedés céllal és úgy nem fog annyira izgulni az ember.
2021. jún. 20. 22:00
1/2 anonim válasza:
úszni vízben, lovagolni lovon, társalogni társaságban lehet megtanulni
tehát: keress egy közösségi hobbit
2/2 anonim válasza:
Iratkozz be mvalamelyik edia szakra. A penzugyeket sem a postastol meg a bolti eladotol tanulod meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!