Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő alatt lehet megszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt lehet megszervezni egy kb.100 fős esküvőt? Esküvőszervező nélkül.

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 13:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Szia! Mi kb 1 hónapja szervezzük és novemberben lesz, szerintem minden bele fog férni, szóval 3 hónap elég, bár igy tényleg elég intenziv, addig már minden hétvégénk teljesen foglalt.

Külön neheziti a dolgot hogy nekünk pénteken lesz, amire minden szolgáltató fanyalog, főleg a hivatalok. Pedig azt hittem könnyebb lesz mert nem olyan zsúfolt időpont... de nem. Egyházi nálunk sem lesz.

Nálunk 80 fő lesz kb és 1,3milla a költségvetés. Meghivót és dekort saját kezűleg csinálunk, kézzel irva, sok idő de nagyon egyedi, kedves és gyönyörű! Ruhámat varratom, 80 körül lesz de hercegnős és nagyon sok benne az anyag, csipke gyöngy nincs, csak saját anyagból varrott virág diszek.

A neten rengeteg hasznos infót találsz ami megkönnyiti, meggyorsitja a dolgod.

2010. szept. 20. 13:13
 22/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. szept. 20. 13:59
 23/25 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólónak igaza van mi is saját magunknak készítettük a dekorációt mindent és nagyon sokat lehetett spórolni!MIért nove,berbe lesz ?CSak kíváncsi vagyok!
2010. szept. 21. 12:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem:) Jövőre
2010. szept. 21. 19:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül 2 hónap alatt sikerült, mert a párom olyan elfoglalt, hogy nem tudott besegíteni a szervezésbe. Most tartunk olyan másfél milliónál, vagy kicsit több, és jövőhéten lesz az esküvő.
2010. szept. 24. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!