Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőszervező ingyen?
Ha magadnak csinálod, akkor ingyenes.
Lassan már a levegő sem lesz ingyen.
IGEN! VAN ILYEN.
Én is találtam ilyent, most meg nem mondom, hogy melyik cég, mert el kellett halasztani végül az esküvőt. De ők a szolgáltatóktól kapnak jutalékot. Nem tudom, mennyire jók, mert mi magunk szervezzük az esküvőnket, csak tanácsot akarunk kérni esküvőszervezőktől. Nekünk a tanácsadás persze nem ingyenes, akkor lett volna ingyenes, ha ők szervezik, de abba nem mentem volna bele. Felvette velem a kapcsolatot egy hölgy, de végül nem kezdtünk bele semmibe a fent említett miatt. A szolgáltatók közül, akit ajánlottak az egyik jó volt, a másik rossz, de legfeljebb nem fogadod el a szolgáltatást. Semmit nem kötelező elfogadni szerintem. De ki tudja. Szóval az esküvőszervezőre nem emlékszem, hogy melyik cég, de van ingyenes elég sok. Nagyon sok helyen láttam ingyenes esküvőszervező hirdetést. De józan paraszti ésszel belegondolva: ha olyan esküvőszervezőt választasz, aki ingyen van neked, akkor lehet, hogy csak olyan szolgáltatókkal van kapcsolatban, akiknek a szolgáltatásaik, termékeik nem tetszenek neked. Ha pénzért szervezteted meg, akkor lehet, hogy tűvé teszi a várost, csak hogy egy olyan pl. szalvétát találjon, ami tetszik neked. De ki tudja, ez emberfüggő is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!