Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idő alatt lehet megszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt lehet megszervezni egy kb.100 fős esküvőt? Esküvőszervező nélkül.

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 13:43
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Esküvői autó az a autónk lenne, nem kell hintó stb:) Kb 3-4 koszorúslány, vőfélyt is szeretnénk.
2010. szept. 18. 14:31
 12/25 anonim ***** válasza:
A mi esküvőnkön tavaly 75 vendég volt, durván 2 hónapba telt, amíg mindent leszerveztem.
2010. szept. 18. 17:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Szia!Ha gondolod adok tuti vőfélyt!Mi olyan 110en voltunk és nagyon jól sikerült!
2010. szept. 18. 23:02
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem 3 hónap alatt, ha "főállásban" csinálod, akkor sikerülhet. A gond csak az, hogy így nagyon sok kompromisszumot kell kötni. Mert a legjobb helyek, és szolgáltatók már 1 évvel korábban le vannak foglalva. Ezért szokták azt javasolni, hogy a termet, a zenekart (ha lesz), a fotóst már kb. 1 évvel korábban kell lefoglalni, ha határozott elképzelésed van. A ruhákat sem árt 6-8 hónappal korábban. de ha neked mindegy, hogy milyen a ruha, ha mindegy, hogy hol lesz a lagzi, és ki fog fotózni, akkor 3 hónap alatt is meg lehet szervezni.
2010. szept. 19. 09:26
 15/25 anonim ***** válasza:
jah, a mi esküvőnk 2 hete volt, 60 fővel és 1,5 millába került. Igaz, mi a Dunán egy rendezvényhajón sétahajókázás közben mondtuk ki az igent, és egy elegánsabb étteremben volt a lagzi. Az is igaz, hogy csak 5 órán át tartott a lagzi, tehát csak éjfélig. Ez volt a mi kompromisszumunk.
2010. szept. 19. 09:28
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Mi 6 hét alatt szerveztük meg, (sürgős volt), 80 fős, mindenki azt mondta, szuper jól sikerült. Voltam olyan esküvőn, amit több mint egy évig szerveztek, mégse sikerült jól. Sokszor a hirtelen szervezett dolgok jobban sikerülnek. Nálunk annyi gond volt, hogy ilyen rövid idő alatt olcsó helyet nem tudtunk bérelni, az egyik legjobb étteremben tartottuk, és legnagyobb csodálkozásunkra, a végső elszámolásnál semmivel nem volt drágább, mint az a szocreál üzemi étterem, ahol először szerettük volna, mert az olcsónak tűnt. Aztán kiderült, ott külön terembérletet, díszítést, stb. kellett volna fizetni, itt pedig a luxuskörülmények adottak voltak, csak a kajáért és az italért kellett fizetni. Volt zenekar, vőfély-rendezvényszervező, stb.
2010. szept. 19. 10:14
 17/25 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt hozzátenném, hogy lehet spórolni dolgokkal, ha ügyes vagy és nem vagy maximalista. és az sem mindegy, hogy bp-en, városban vagy falun csinálod a lagzit... ill. hogy hol laksz (mert ha falun akarod, de városban laksz, akkor a városi násznépnek biztosítani illik az ottalvást, ami nem olxcsó).

egy egyszerűbb ruhát 20-30 ezerből már lehet varratni, igaz, hogy esküvőkiállításon kb ennyiből meg is lehet venni egy 2-3 évvel ezelőtti kiváló állapotban levő ruhát.

De ha már kiegészítőket is szeretnél, az jelentős költség: fátyol 10-30 ezer, fejdísz-5-20 ezer, kis kesztyű, boleró, ernyő, fülbevaló, nyaklánc, kistáska, stb.

Lehet pár dolgot házilag is készíteni, pl. meghívót. Ha csináltatod, akkor az 600 ft, ha kézzel otthon készíted, akkor csak akkor olcsóbb, ha normál papírra csinálod és fekete fehéret. Mert ha már díszíted dolgokkal (esküvői matrica, fehér szalagocska, más spéci papír, gyöngyök), akkor az elég sokba lesz, illetve ha színeset akarsz nyomtatni, akkor gondolni kell a patron vásárlásra... bár attól is függ, hogy lézernyomtatóval csinálod, vagy tintapatronnal..

szóval sokmindentől függ az ár.

A mi esküvőnk kapcsán amit mi elköltöttünk a hajóra, az nálatok tuti elmenne a +40 fő vendégre, és akkor a templomi esküvő áráról még nem beszéltünk, arról fogalmam sincs.

2010. szept. 19. 10:38
 18/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Szállás majd mindenképpen kell, mivel párom 200 km-re lakik. Egy kisvárosban szeretnénk, (3500 lakosú).

2010. szept. 19. 15:35
 19/25 anonim ***** válasza:

www.youtube.com/watch?v=061p27SnOAA

Vőfély nagyon tuti!Elérhetősége: szbence@ent.hu

CSak ajánlani tudom ő csak értetek van!

2010. szept. 19. 18:59
 20/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom mennyire hasznos,de leírom.(én kb fele ennyi emberre szervezek most, egy hete. MÁsfél hónap múlva lesz az esküvő)

Mi azzal kezdtük,h polgárira kértünk időpontot, nem konkrét tervvel, csak megkérdeztük,mikor férnénk bele. Egyházi nem lesz. Éttermet többet megnéztünk, mivel nincs szezon szinte mindenhol szabad minden. Szintén a holt-idő miatt megússzuk a terembérleti díjat. Egy nívósabb és egy "kocsmafílinges" étterem kb. ugyanazon az áron max 50 ezer különbséggel. Nem volt nehéz döntés...Ruhát 65ért bérelhettem volna, 50ért megvettem Pesten...szerintem nálunk 7-800000-re fogunk kijönni tokkal vonóval..

2010. szept. 19. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!