Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lagzi után szokott lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lagzi után szokott lenni templomi esküvő?

Figyelt kérdés
szoktak elobb polgári esküvőt tartani lagzival, majd pár hónappal később templomi esküvőt? Vagy ha már megvolt a lagzi nem szoktak templomit is tartani?

2022. máj. 25. 19:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam még ilyenről.

Ahol polgári és lagzi van, ott általában nem vallásos a pár és nem fontos nekik, hogy egy pap előtt is esküdjenek. Általában nem térnek meg és tartanak egy templomi esküvőt x hónap házasság után. Ahol hívők, ott pedig nyilván fontos, hogy legyen templomi is az elején.

2022. máj. 25. 19:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyenről még nem hallottam (attól még lehet). Inkább azt, hogy megvan a polgári és a lagzit tartják később, covid alatt elég gyahori volt, de ismerek olyat akik télen esküdtek szűk rokonsággal, nyáron meg tartottak egy nagy lagzit ... Ahány ház ugyebár.
2022. máj. 25. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze. Mindenki úgy tartja, ahogy nekik tetszik.

Bár őszinte leszek, ha csak pár hónap van a kettő között, akkor én nem csődíteném oda kétszer a népet, hogy pár hónap után újra ünnepeltessük magunkat. Ott tudom elképzelni logikusnak, ahol külföldi a pár egyik tagja és az egyik rokonsággal megtartják az egyik lagzit, majd kicsit később a másikkal a másikat.

2022. máj. 26. 08:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Azoknál az ismerősöknél, akik tartottak templomi esküvőt, mindig a polgári volt az, amit letudtak gyorsan egy másik napon, és a templomi után volt a lagzi - jobb esetben azért tart az ember templomi esküvőt, mert vallásos, és nekik az az "igazi" esküvő ilyen szempontból, amit meg kell ünnepelni.
2022. jún. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!