Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Anyósom vadidegeneket hívott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyósom vadidegeneket hívott meg az esküvőnkre a tudtunk nélkül?

Figyelt kérdés

kb 1,5 hónap múlva lesz az esküvőnk. Szűk, 40 fő (rokonok, közeli barátok.

Anyósom most követeli, hogy adjak neki meghívókat, mert ő korábban meghívta pár barátnőjét az esküvőre....

Amúgy is nehéz eset. Mindenbe is beleszóló, kötekedő hölgy.

Azt hozzá teszem, saját félre tett pénzből lesz az egész, ők egy FT-ot nem adtak bele.

Eddig egy rossz szavam nem volt rá soha. Ha mondott valami sértőt elengedtem a fülem mellett.

De egyszerűen nem tudom vele megértetni, hogy sem én sem párom nem szeretnénk vadidegeneket az esküvőn. (Párom sem ismeri őket, 1-2 alkalommal találkoztak)

2022. máj. 3. 18:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%
Most kell leállítani anyóst!!Ha most engedtek neki,később meg nagyobb dolgokba beleuti az orrát.
2022. máj. 3. 23:10
 22/33 anonim ***** válasza:
89%

Leírás alapján anyós egy nárci, akinek már most mindenki enged. Nehogy azt hidd, hogy nem lesz ez felemlegetve, hogy ti megszégyenítettétek a barátai előtt, mert CSAK a szertartásra jöhettek, de a lagziba nem.

Jó kis házasság lesz az anyóssal.

2022. máj. 4. 06:58
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Most ebből lenne örök harag. Aztán abból, hogy ha nem akartok a közös családi házban anyukával élni. Aztán abból, ha nem a nagypapa után keresztelitek meg a születendő gyereketeket.

Nem kell ennek engedni.

A saját gyereke mondja el neki, hogy anyu, nem. Nincs meghívó.

Ha nem megy el, akkor az ő szegénységi bizonyítványa. Legalább nem csinálja a feszkót. Nektek attól még lesz esküvőtök.

2022. máj. 4. 10:22
 24/33 anonim ***** válasza:
88%

Azért nevetséges, hogy még te hívod fel és könyörögsz neki, hogy fogadja el a #8 által javasolt megoldást :D és örülsz, hogy nagy kegyesen rábólint.

Közben pedig egy olyan undorító emberről beszélünk, aki inkább nem menne el a saját fia esküvőjére, ha nem úgy ugráltok, ahogy ő fütyül.

Majd ha jön a gyerek, akkor ne gondolkozz neveken, mert anyóspajtásod majd kitalálja helyetted. Ha pedig nem fog tetszeni, le se fogja szarni az unokáját.

2022. máj. 4. 11:28
 25/33 anonim ***** válasza:
89%

Sajnállak. Lesz még bajod vele bőven, pláne ha a fia nem áll melléd.

Láttad az "Anyád napja" C. filmet? Na az én anyósom pontosan ugyanúgy viselkedik. Az eskuvonkre feketébe jött el és 8kor vacsora közben lelépett..

2022. máj. 4. 15:18
 26/33 anonim ***** válasza:
84%

Hát én kocsog lennék bocsi.

Ha elis jönnének az idegenek, meg mondanám hogy bocsi X főre kértünk foglalást ételt, nem fér bele meg plusz 5.

Hat en nagyon csúnyán osszevesznek vele szerintem 🙄 hívjon meg azt akit akár a saját esküvőjére. Más f@szaval verni a csalánt..

Vagy fizesse ki anyosod a vendégei fogyasztását.

Amúgy normális ember nem menne el.. Mármint ha engem meghívna valaki a lánya esküvőjére úgy hogy nem is ismerem.. Hat pofámrol egne a bőr elmenni... Valami sürgős programom lenne pont aznap, és halaszthatatlan🤦‍♀️

2022. máj. 7. 15:40
 27/33 anonim ***** válasza:
32%
Egyszerűen a kérdező is csicska.Nem mer kiállni magáért.
2022. máj. 7. 16:01
 28/33 A kérdező kommentje:

Csicska? :D

Nem. Nem állok bele felesleges vitákba. Ő nem úgy látja a helyzetet mint én. Párom édasanyja, és páromat bántom vele, hogy ha veszekszünk. Ő tisztában van vele , hogy milyen az anyja. (Konkrétan ezért haza sem jár)

Nyílván nem kezdem el itt részletezni, de én majdnem teljesen ignoráltam őt. Párom tartja vele a kapcsolatot és kész. Ha muszáj , beszélünk (pl.most, az esküvő miatt). Vagy szülinap, karácsony.

Attól lennék csicska, hogy nem alacsonyodom le egy szint alá? Én nem így látom. Egyszerűen, szeretem párom annyira, hogy hagyom, hogy ŐT ne bántsam. Az anyja felnevelte, akármilyen is. Ettől nem fogom jobban szeretni, de nem fogok úgy viselkendni mint idegbeteg állat. ÉN tudom kontrolálni magam. Ahogy írtam is, konkrétan nem keresem, nem beszélünk.

2022. máj. 7. 21:47
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Szepitheted ,ez csicskasag ,de akkor a párod is az,nem mertek szembemenni ,hogy nem!!Ez a mi esküvőnk,a mi penztarcankbol.Nem kell idegbeteg állat lenni ahhoz,hogy meghúzni azt a bizonyos határt.
2022. máj. 8. 08:55
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
"Nem alacsonyodom le egy szint alá" - nem, te nem egy szint alá nem alacsonyodsz le, hanem képtelen vagy kiállni magadért. Van különbség.
2022. máj. 8. 22:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!