Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom vadidegeneket hívott meg az esküvőnkre a tudtunk nélkül?
kb 1,5 hónap múlva lesz az esküvőnk. Szűk, 40 fő (rokonok, közeli barátok.
Anyósom most követeli, hogy adjak neki meghívókat, mert ő korábban meghívta pár barátnőjét az esküvőre....
Amúgy is nehéz eset. Mindenbe is beleszóló, kötekedő hölgy.
Azt hozzá teszem, saját félre tett pénzből lesz az egész, ők egy FT-ot nem adtak bele.
Eddig egy rossz szavam nem volt rá soha. Ha mondott valami sértőt elengedtem a fülem mellett.
De egyszerűen nem tudom vele megértetni, hogy sem én sem párom nem szeretnénk vadidegeneket az esküvőn. (Párom sem ismeri őket, 1-2 alkalommal találkoztak)
Mi a kérdés? :)
Ti esküvőtök. Csak az legyen ott akiket ti meghívtok!
Bocsánat, pont a lényeg maradt le :D
Hogy bele álljak úgymond egy vitába az esküvő előtt?
Félek, hogy ebből akár "örök harag" is kikerekedhet, mert ő nem enged...
Ő képes arra, hogy nem jön el. Páromnak pedig az írtó rosszul esne. Azt hozzá teszem, ő is próbálta megértetni vele, hogy tényleg csak a nagyon szűk baráti/családi kör lesz. De rá pláne nem hallgat...
1-es vagyok.
"Félek, hogy ebből akár "örök harag" is kikerekedhet, mert ő nem enged..."
Hát de a ti esküvőtökről van szó. Nehogy már egy pletykapartynak gondolja a barátnőivel. Az esküvő egy olyan dolog amire az ember azokat hívja meg akiket szeret és akik fontosak neki, hogy velük megélje azt a pillanatot amikor összeköti az életét azzal a személlyel akit párjául választott.
8-as!
"Hasonlóan kicsi esküvőnkön az lett a megoldás, hogy anyós meghívta csak a szertartásra (csak polgárink volt) a neki olyan fontos barátokat."
De ki a "főszereplő" az esküvőn? A férj és a feleség vagy az anyós? Nem is értem az ilyen anyóst, hogy ezt nem tudja elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!