Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyósom vadidegeneket hívott meg az esküvőnkre a tudtunk nélkül?
kb 1,5 hónap múlva lesz az esküvőnk. Szűk, 40 fő (rokonok, közeli barátok.
Anyósom most követeli, hogy adjak neki meghívókat, mert ő korábban meghívta pár barátnőjét az esküvőre....
Amúgy is nehéz eset. Mindenbe is beleszóló, kötekedő hölgy.
Azt hozzá teszem, saját félre tett pénzből lesz az egész, ők egy FT-ot nem adtak bele.
Eddig egy rossz szavam nem volt rá soha. Ha mondott valami sértőt elengedtem a fülem mellett.
De egyszerűen nem tudom vele megértetni, hogy sem én sem párom nem szeretnénk vadidegeneket az esküvőn. (Párom sem ismeri őket, 1-2 alkalommal találkoztak)
8-as.
Köszönöm, ez jó ötlet.
Még próbálunk beszélni, vele de ha más nem lesz, megkérdezzük.
Tényleg az a baj, hogy mi mindig alkalmazkodunk, hogy ne legyen vita.
De ez a nap fontos, hogy jól sikerüljön. Illetve, azt hozzá tenném, hogy lett volna olyan távolabbi rokon, akiket az ő barátnői helyett meg tudtunk volna hívni, hogy ha nagyobb szabású esküvőt szerettünk volna.
De ezt mi mind el is mondtuk neki , már akkor amikor elkezdtük szervezni.
8-as vagyok.
Anyósom évtizedek óta egyedül él, szerette volna megosztani két számára nagyon fontos emberrel, hogy a fia megnősül.
Nekem ez nem volt probléma, a barátnők is voltak olyan intelligensek, hogy értették a helyzetet. Szertartás után koccintottunk velük, nagyon szépen megköszönték, hogy eljöhettek és elmentek.
Win-win helyzet, és nincs családi harag.
Jaj, 8-as köszönöm. :)
Felhívtam,belement ebbe a verzióba. :) :)
Bár morgott egy picit és mondta, hogy nem így beszélte meg velük, de akkor alakít rajta. (Persze a meghívót kéri, mert ugye ezt így illik , de ez a legkevesebb)
Nálunk ez úgy történt, hogy az esküvőt a szüleink rendezték és finanszírozták. Mi listát adtunk az egyéni és közös barátainkról. Ők mindkét oldalról meghívták a szűk famíliát, anyósom a barátnőjét is.
Na, és?!
18. Na és?
Ezt az esküvőt teljes egészében saját pénzből álljuk. Mi köze az ő barátnőjének az én esküvőmhöz? Nem is ismerem őket, de még párom sem...
Illetve én szervezem az esküvőt. Közösen beszéltük meg párommal kiket hívunk meg, és hidd el, ha szerettünk volna plusz embert, nem a barátnői lennének azok, akiket meghívunk. Akik ismételve önmagam:IDEGENEK.
Igazán nem szeretnék bunkó lenni, de, hogy ha ilyesmire vágynak, ne én fizessem. Üljenek be együtt valahova, vagy menjenek el egy "csajos" napra, vagy táncos estre.
Illetve ez a MI esküvőnk, amit nem idegenekkel szeretnék tölteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!