Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen lánybúcsút lehet így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánybúcsút lehet így szervezni?

Figyelt kérdés
Én vagyok a menyasszony tanúja és gyakorlatilag az egyetlen barátnője is. Fogalmam sincs hogy szervezzek neki lánybúcsút úgy hogy csak mi ketten lennénk. Ha beülünk valahova, elmegyünk valamerre az semmivel sem lesz másabb, különlegesebb mint egy sima hétvégi találkozás amikor beszélgetünk.
2022. máj. 3. 09:29
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Attól, hogy ketten lesztek, még simán lehet egy jó bulit csapni, akár elmenni egy wellness hétvégére, valami különlegesebb programmal, nem csak étteremben lehet gondolkozni. Wellness hotel, vagy jacuzzis/dézsafürdős vendégház, de a menyasszonyt te ismered, te tudod minek örülne, akár egy tartalmasabb csajos nap, pedikűr-manikűr-fodrász-masszázs, ilyesmi. Mi hárman voltunk az én lánybúcsúmon, mi masszázzsal kezdtünk, majd elmentünk a Széchenyi fürdőbe, este pedig bowling és étterem. Nekem tökéletes volt :)
2022. máj. 3. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Én is wellness hétvégét javaslok.
2022. máj. 3. 09:35
 3/7 anonim ***** válasza:
38%

tőletek függ. Nem ismerem, milyen a természete, értékrendje. Sajnos ma arra halad a világ egy része, hogy ez az utolsó önkiéléses este, mert a házasságban már nem lehet csak úgy - ezért sok esetben kurvázás, határtalan ivás és szex ez a buli.

DE lehet, hogy csak kettőtökről szól, amiben egyszerűen jól érzitek magatokat. Vagy nem tartotok...

nekem egy beszélgetős borozás volt a legénybúcsúm, s nem volt egy lány sem ott...

2022. máj. 3. 09:39
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Mi ezért tartottuk együtt a leány és legénybúcsút
2022. máj. 3. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát azért lehet így is programokat szervezni...

Pl. elmenni wellnessezni, vagy bortúrára, valami olyan helyre, ahová egy sima szombat estén nem ülnétek be.

Ha aktívabbak vagytok, akkor egy hosszabb kirándulásra, akár külföldre (pl. Bled-tó, Valico di Fusine, ezek közel is vannak).

2022. máj. 3. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Miért kell mindenkinek ragaszkodnia ehhez a lánybúcsús divathoz? Ha egyszer nincs kiterjedt baráti köre, sőt, csak te vagy neki, akkor semmi értelme. Vagy odarángatnátok bárkit, aki valaha kedvesen szólt életében a menyasszonyhoz, hogy meglegyen a létszám? Ezt hülyeség erőltetni sztem de ti tudjátok. A wellness kettesben mondjuk egy ötletnek jó, ha már mindenképp akarsz valamit neki.
2022. máj. 3. 16:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 barátnőm van, 1 testvérpár, ők szervezték le a lánybúcsúmat tavaly hármunknak.

Elvittek Nyíregyházára egy hétvégére, elmentünk az állatkertbe, a tóra, Lillafüredre, kisvonatoztunk, kecskéket simogattunk, ökörködtünk, este beültünk vacsizni, borozni, aztán a hotelben kártyáztunk, megnéztük a Sex és New York filmeket, a Mamma Mia 2-t és különleges volt, szép volt, ennél több nekem nem is kellett volna, számomra így volt tökéletes.

2022. máj. 3. 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!