Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánybúcsúra meghívnál terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsúra meghívnál terhes kismamát?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm 8 hónapos terhes lesz, amikor a lánybúcsú lesz. Jóban vagyunk, de nem a legközelebbi barátnőm. Szerintetek jól esne neki, ha meghívnám, vagy inkább kényelmetlenül érezné magát egy csomó spicces lány között úgy, hogy ő nem ihat, nehézkesen mozog, stb? Egyébként egy bulis lányról van szó, a baba előtt szeretett összejövetelekre, iszogatni járni.
2022. márc. 20. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
1%
Elhívhatod de akkor otthoni nyugdíjas parti kell.
2022. márc. 20. 13:57
 12/19 BohócKolbász ***** válasza:
0%
Már miért ne mehetne el? Anyunak is kijár a kolbi néha 😂
2022. márc. 20. 14:20
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Dehogy hìvnám, csak elrontaná a hangulatot.
2022. márc. 20. 15:33
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

Utolsó, mekkora egy szemét vagy!

Én biztosan meghívnám, és majd ő eldöntené, hogy szeretne e jönni. Nyilván tisztában van vele, mivel jár egy ilyen buli, ehhez mérten mérlegel...

Kérdező, amúgy a kérdésedből az jön le számomra, hogy nem is igazán akarod meghívni...

2022. márc. 20. 15:36
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Amikor az egyik barátnőmnek lánybúcsúja volt, ketten is voltunk kismamák. Én 8 hónapos terhes voltam, a másik csaj 9!!!!

Nyilván nem ittunk, de amúgy minden más programban részt tudtunk venni.

Táncoltunk is! Nagyon jól éreztük magunkat. Pedig én is szeretek kicsit iszogatni a bulikban, de teljesen jó volt így is.

Nekem rosszul esett volna, ha csak azért nem hív meg, mert terhes vagyok.

Ha szeretnéd, hogy ott legyen hívd meg, de mond el neki, hogy azt is megérted ha már nem tud részt venni.

Ha meg nem akarod meghívni, akkor számíts rá, hogy rosszul fog neki esni, hogy kihagyod.

De ez rólad szól. Az a kérdés te mit szeretnél?!

2022. márc. 20. 15:39
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha ŐT nem zavarja, simán.

Egyik ismerősöm 8 hónaposként már a hattyú halálát játszotta, a másik meg még a szülés kiírt hetén is kilométereket kirándult velünk (igaz lassabban, de örült, hogy jöhet, amíg tud)

2022. márc. 21. 06:46
 17/19 anonim ***** válasza:
89%

Én az a típus vagyok, aki nagyon gyereket se szeretne, de fel sem merülne bennem, hogy egy terhes barátnőmet ne hívnám el.

Majd eldönti, hogy akar-e jönni és ha igen, meddig tud maradni. Felnőtt ember.

2022. márc. 21. 08:50
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek! Úgy döntöttem meghívom, aztán ő eldönti szeretne jönni vagy sem, de nem bántom meg azzal, hogy teljesen kihagyom. :)
2022. márc. 21. 14:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél!😊
2022. márc. 21. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!