Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánybúcsúra meghívnál terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybúcsúra meghívnál terhes kismamát?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm 8 hónapos terhes lesz, amikor a lánybúcsú lesz. Jóban vagyunk, de nem a legközelebbi barátnőm. Szerintetek jól esne neki, ha meghívnám, vagy inkább kényelmetlenül érezné magát egy csomó spicces lány között úgy, hogy ő nem ihat, nehézkesen mozog, stb? Egyébként egy bulis lányról van szó, a baba előtt szeretett összejövetelekre, iszogatni járni.
2022. márc. 20. 12:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
18%
Nem.
2022. márc. 20. 12:15
 2/19 anonim ***** válasza:
33%
Ha van esze és empátiája, akkor ő maga dobja be, hogy nem akar menni, és nem rontja el a szórakozásotokat.
2022. márc. 20. 12:16
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Absztinens vagyok, így én simán, nem ittunk sem az enyémen, sem a többi barátnőnkén. 😊
2022. márc. 20. 12:23
 4/19 anonim ***** válasza:
91%
Ha közeli, nyíltan megbeszélném vele, hogy nagyon kedvelem, és szívesen látnám, de számoljon vele, hogy nem éppen kismamabarát összejövetel lesz. Így, hogy nem túl közeli, meg lehet ezt próbálni, de hagyhatod is az egészet, a te napod lesz.
2022. márc. 20. 12:29
 5/19 anonim ***** válasza:
96%

"Szerintetek jól esne neki, ha meghívnám"

Örömöt szeretnél neki szerezni? Szeretnéd, ha eljönne? Akkor hívd el, és majd ő eldönti, hogy tud-e, akar-e jönni.

2022. márc. 20. 12:32
 6/19 anonim ***** válasza:
96%
Én szólnék neki, hogy lesz, ha szeretne eljön, ha nem akkor sincs harag.
2022. márc. 20. 12:36
 7/19 anonim ***** válasza:
92%
Ha amúgy te szeretnéd hogy ott legyen, inkább hívd el mint nem. Majd ő eldönti, hogy tud-e menni. Nekem az sokkal rosszabbul esne, ha csak azért nem hívnának meg mert "jaj ez terhes, nem lehet vele semmit kezdeni, maradjon csak a 4 fal között".
2022. márc. 20. 12:36
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen, hívd meg, aztán ő majd eldönti, hogy akarj-e, bírja-e a bulit.
2022. márc. 20. 13:24
 9/19 nemaRendőrség ***** válasza:
12%

Nem értem.

Ez az a nap ami rólad szól (nem, az esküvő rólad és párodról szól), ha meg akarod hívni hívd, ha nem akkor nem.

Én nem hívnám meg, mert feszélyezne, hogy vigyázni kellene rá, meg mi van ha pont akkor szül stb.

2022. márc. 20. 13:54
 10/19 anonim ***** válasza:
91%

Én meghívnám.

Értem én hogy nem.ihat, meg nehézkesen mozog. De felnőtt, tud magára vigyázni. Sofőr is mindig jól jön.

Viccet félretéve! Ha kényelmetlennek érzi, legfeljebb nem megy el. De mindenképpen jól esne neki hogy gondolsz rá és nem rekeszted ki,csak mert gyereke lesz.

2022. márc. 20. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!