Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki terhesen ment férjhez, milyen ruhája volt és honnan szerezte be?
Infinity. Plázaban vettem.
Annyi volt benne az extra, hogy 2 rétegből állt, a felső ilyen pamut es selyem közti átmenet, az alsó pedig tüll.
Márciusban volt az esküvőnk, igy egy kicsit hideg volt. De az abyakönyv vezetőnél is és az etteremben is meleg volt, azokon kivül meg vettem fel kabátot.
Ismerősöm kínaiban vett fekete-fehér passzos ruhát, ami mell alatt szabott es nagyon jol vékonyít, es fedi a pocakot, felul meg nagyon szép ekrü/fehér csipkés rugalmas pamut hosszu ujjú volt, de selymes hatásu
Csak a stilus miatt linkelem de nem ilyen, de nem találok neten hasonlot
Bonprixen rendeltem, pont akciós volt, plusz vettem hozzá egy fehér csipkebolerót a kínaiban, meg egy strasszos fehér övet, ami illett a cipőmhöz. Együtt az egész nem volt 20 ezer, igaz, hogy pár éve már. :)
Utána a szettet majdnem ugyanennyiért el is tudtam adni.
Elvileg sima alkalmi ruhaként is tudtam volna hordani, de nem szívesen vettem volna fel, szerintem ciki lett volna.
Köszönöm szépen a válaszokat.
Nekem is ajánlották, hogy ne fehéret vegyek és akkor később is tudom hordani. De valahogy én a fehérhez húzok.
#4. Vagyok
Szerintem felesleges úgy venni, hogy később is hordod. Én pont ezért adtam el, mert szerintem ciki lett volna újra felvenni, és pl ballagásra menni a menyasszonyi ruhámban. Gondoltam rá, hogy átfestem, de féltem, hogy nem lesz olyan a végeredmény, mint amit elképzeltem.
Eladni viszont gyorsan sikerült, és majdnem a teljes árat visszakaptam.
De ha te később is hordani szeretnéd, akkor is nyugodtan vegyél fehéret. Színes kiegészítőkkel szinte bárhova fel tudod venni, egyedül esküvőre nem illik.
Igen, szerintem is ciki lenne.
Bár imádom a fehér színt, nem szívesen hordanám később. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!