Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ez nektek hogy esne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nektek hogy esne?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegyük fel, tervezitek a házasságot,de mindig jön a majd majd.

Aztán 1 nappal a nagy nap előtt (amiről te nem tudsz!) kéri a vőlegény hogy öltözz csinosan, menj el fodrászhoz, sminkeshez mert elakar vinni valahova. Te ezt megis teszed, Mikor a kocsiba ültok bekoti a szemed, majd a saját esküvődon találod magad. A vőlegény ismerőse az anyakönyv vezető, szóval eltudta intézni okosba.ti ehhez mit szólnátok? Örülnétek neki? Szomorúak lennétek? Milyen érzéseket váltana ki belőletek?

2022. febr. 23. 23:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

Én ennek nagyon-nagyon nem örülnek. Azt szeretem, hogy egyenrangú fél vagyok, akit beavatnak az ilyen életre szóló döntésekbe. De előttem a család meg a barátok sem titkolnának el ilyen kaliberű dolgokat. Azért ez nem egy meglepi szülinap.

Mindenesetre jó, hogy te örültek neki, sok boldogságot!

2022. febr. 24. 12:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek! 😊

Abban a pillanatban haragudtam hogy nélkülem csinálta végig, igaz 1 csomó stresszt megsporoltam így 😅 szerencsére mindent együtt terveztünk, igaz sokkal későbbre volt tervezve. De belekotni nem tudtam, mert minden olyan színű, olyan elhelyezés, stb stb volt amiről álmodtam. Persze megmondtam neki hogy szeretem nagyon, de attól meg kicsikét haragszom 😂

2022. febr. 24. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sokat hozzá tett a lelkileg történő várakozás, készülődés, felkészülés, izgatottság az esküvőm előtt. Ez kimaradna, és emiatt nem örülnék ennek a fajta meglepetésnek.
2022. febr. 24. 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Egy nappal! előtte. Hogyne, és akkor az egész foglalást, a kaját titokban áttette egy nappal előre? Mi van a lefoglalt ruháddal?

A kiküldött meghívókat is átírta?

Az anyakönyvvezetőnél ha haver ha nem, NEM intézi el okosban, mert annak komoly következményei lehetnek a hivatalnokra nézve.

Te életedben nem szerveztél még esküvőt, különben nem írnál ilyen hülyeségeket.

2022. febr. 25. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kislányként se volt az esküvő az álmom aztán annyira meghatározóan jó élmény volt a ruhapróba, a helyszín nézés, a próbahaj és próbasmink, a rákészülés, hogy gyűlöltem volna a páromat ha ezt megteszi velem.

Téged, kedves kérdező is rendkívül sajnállak, nem tudod mennyi egyedülálló és nagyszerű programból és szervezésből maradtál ki, ami már soha nem lesz az életed része.

Persze van benne stressz de közben még közelebb kerülsz a családtagjaidhoz, barátaidhoz és a párodhoz is hisz általában valahogyan de mindenki segít és jelen van egy esküvő megszervezésében.

Szóval nem tudod mi mindenből maradtál ki. Előnyét nem látom ennek a meglepetés esküvőnek csak a hátrányát, hisz elvett tőled mindent ami egy esküvőhöz tartozna.

2022. febr. 26. 12:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem rosszul esne. Én szeretek részt venni az ilyen eseményeknél a szervezésben, úgy érezném, hogy egy csomó jó dologról lemaradtam, ill. nem volt "beleszólásom"... nekem ez kicsit erőszakos.
2022. febr. 28. 11:38
 17/19 anonim ***** válasza:
80%

Persze-persze, "okosba" megszervezte, és a haver/rokon anyakönyvvezető a munkahelyét, a jó hírét és a jogi következményeket is vállalta, hogy meg tudj lepődni. Ahogy a #14 írta, te még életedben nem szerveztél esküvőt (a szolgáltatókkal kötött szerződésekbe meg az elveszített foglalókba ne is menjünk bele, úgyse értenéd).

Ha nem ilyen nonszensz baromság lenne az egész kérdés, azt válaszolnám, hogy nem örültem volna neki, ha ilyen tirpák lett volna a párom.

2022. márc. 3. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Még a színeket is megálmodtátok együtt jó előre? Nemár. Na mindegy.

Én nem örültem volna neki. Szerintem a házasság nem csak egy nap, egy buli. A lelki felkészülés nekem fontos volt és így tudtam csordultig érzelemmel megélni azt a napot. Abban a pillanatban már nem érdekelt mi hogyan alakul, csak a kettőnk szövetsége és ezért a "váratlan", kvázi kényszer helyzetbe állítás miatt nem örültem volna ilyen meglepetésnek. Én szerettem a közös szervezkedés élményét.

2022. márc. 6. 11:46
 19/19 anonim ***** válasza:
56%

#9: "Hát én gyerekkorom óta az esküvőmre várok"

Milyen szomorú életed lehet 😟😔

2022. márc. 7. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!