Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan zajlik le egy esküvő?
Részletesen valaki leírná nekem legyen szíves?
Árakat is kb, hogy mi mennyibe kerül.
Elkezdett érdekelni a téma, mivel lehetséges,hogy nemsokára férjhez megyek.
Dj 180.000
Vőfély 100.000
Videós 120.000
Fotós 140.000
Polgári szertartás a vacsora helyszínen 90.000
Vacsora 95 felnőtt 26 gyerek kb 1.700.000
Ruhám menyasszonyi 80.000 cipő 8990
Smink 15000
Meghívó 16000 (én készítettem nyomtatasert fizettem csak 45 db)
Ami még nincs meg illetve az árát nem tudjuk:
- templomi szertartás díja
- párom öltönye cipője
- dekor ( mi magunk csináljuk költséghatékonysag miatt)
- csokor
- ékszer
- fodrász
- körmös
Ja és mindent én szervezek járok utána tehát nincs esküvő szervező
Nekünk lesz lanykikero majd templomi majd polgári és ott a helyszínen vacsora és buli.
Összességében szép summa, de mi úgy vagyunk vele egyszer van az életünkben ilyen alkalom és szeretnénk ha ez igazi nagy lagzi lenne. Ja és nem a szülők fizetik mielőtt még jönnének a kommentek hogy úgy könnyű ha apuci anyuci kifizeti. Mert már kaptam ilyet pedig ez a mi pénzünk :)
Woow, köszönöm az infót, nagyon kedves vagy :)
Sok boldogságot kívánok nektek! :))
Első, hogy engedték azt meg nektek, hogy előbb legyen a templomi az anyakönyvvezetőnél??
Amúgy jókat írtál, bár a legtöbb tétel meglepően olcsó a listádon. Felénk (Budapest) ennél min. 20%-kal magasabb árak vannak.
Memeze:
A templomit ha akarjátok kihagyhatjátok, azok akik nem hívők sokszor kihagyják.
De voltam olyan esküvőn ahol a menyasszony nem akart menyecsketáncot se, ezt egy hagyományos esküvőn éjfélkor szokták. Ebben az esetben külön menyecskeruhát se kell venni hozzá (általában piros szokott lenni)
DJ-t lehet helyettesíteni az általatok összeállított zenével.
Ha nem akarsz különleges körmöket vagy sminket akkor te is meg tudod csinálni otthon, vagy egy barátnőd. Ha hosszú a hajad vagy göndör akkor jobb ha fodrász csinálja mert gyönyörűen meg lehet csinálni.
Ruhát se kötelező szalonbol bérelni, egyesek varratak mert nem találnak a boltban. Csak úgy a nyakadon marad a ruha. Online is rendelhetsz de az kockázatos.
Igazából az egyetlen kötelező dolog az anyakönyvezető. És ha nagyobb lagzit akartok akkor nem árt egy vőfély, vagy egy ceremóniamester (a vőfély modern változata) hogy azt a sok embert valaki irányítsa, ne menjenek száz felé ha jön a vacsora, gondoskodjon arról hogy minden rendben menjen. Ha csak 20 fő lesz akkor az se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!