Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsún hogy illik fizetni?
A szállást azt gondoltuk, hogy fizetjük az arának, de a programokat is illik ilyenkor állni?
A koszorúslány ruhát ő nem állja.
Mi szervezzuk, de az ara celzott ra, hogy milyenre vagyik nagyjabol. Es nem egy 1 napos hazibulit szeretne. Ezaltal mar a szallas is eleg koltseges lesz.
Egyebkent nem akarok szukmarku lenni, csak a koszoruslany ruhaval egyben ez mar kicsit draga mulatsag igy...
Ohh hogyne, a tobb napos szorakozasat, kajajat, szallasat majd mind ti alljatok neki:D
De b*szki, meg a ruhatokat is nektek kell, amit az eskuvoje miatt kell felvennetek?
Én amilyen lánybúcsúkon voltam, ott a lánybúcsús csapat állt mindent. De ott a menyasszonynak nem voltak kikötései, semmibe nem szólt bele, így addig nyújtóztunk ameddig a takarónk ért.
Ha kitalálta volna hogy ő 4 napra el akar menni Siófokra és mindennap a Plázson akart volna bulizni+koncertekre menni, biztos nem fizettem volna a szállását/piáját/útiköltséget/mindent, inkább lemondtam volna. Úgyhogy nyugodtan mérlegeljetek, beszéljétek meg, és szerintem nem ciki, ha valaki szól, hogy neki ez anyagilag sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!