Menyasszonynak kell / illik vinni ajándékot a lánybúcsún résztvevőknek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 13. 16:09
1/4 anonim válasza:
Ha a lánybúcsú tagjai kiperkálják az egész bulit akkor szerintem illene valamit.
2/4 anonim válasza:
Voltam már néhány lánybúcsún, a menyasszonyoktól soha nem kaptunk semmit, és - hangsúlyozom - ez nem is volt elvárás. Sőt, még nem is hallottam olyanról, hogy ilyenkor a menyasszonynak vinnie kellett volna valamit a többieknek.
Jobb esetben a résztvevők úgyis visszakapják a beleadott energiát/költséget a saját lánybúcsújukon.
3/4 TENGEERPICI válasza:
Bárhová megy illik vinni valamit! Nem minden esetben valami nagyot, inkább az alkalomnak megfelelőt. A lánybúcsúnál is illik valamit vinni, ugyan úgy mint minden másnál. Kivétel, ha rendezett buli és az illető részese a buli költségeinek. TENGERPICI 2021.08.18.
4/4 Gaiajane válasza:
Az én lánybúcsúmon 9 hozzám közel álló személy lesz ott és az első gondolatom az volt hogy szeretnék énis kedveskedni nekik valamivel ha már szerveznek nekem egy bulit ....én névre szóló cimkével ellátott férfi test formájú szójaviasz gyertyát rendeltem nekik díszcsomagba kis szatén masnival nagyon jól néz ki még magamnak is rendeltem szerintem egy ilyesmivel nem lehet mellé lőni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!