Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiket illik/kell meghívni a lánybúcsúra?
Figyelt kérdés
Most szervezzük a lánybúcsút és az a kérdés, hogy meg kell-e, illetve illik-e meghívni a a vőlegény családjának női tagjait (testvérét, édesanyját)?2010. ápr. 8. 11:57
1/7 anonim válasza:
Azt hívtok meg akit a menyasszony akar. Az a buli róla szól:)
2/7 anonim válasza:
Max. a testvért, ha korban hasonló, mint ti.
Senkit nem "kell" és "illik". Általában a menyasszony barátnői szervezik, ők vannak ott.
3/7 anonim válasza:
A barátnpidet, és természetesen egy "dancing bear"-t :P
4/7 anonim válasza:
A leánybúcsún a menyasszony és barátnői vannak ott. Ha nincs ilyen nagyon jó viszonyban a leendő családdal (nem valószínű), akkor ne hívjátok meg őket, nem kell és nem szokás meghívni őket.
5/7 anonim válasza:
Attól függ milyen viszonyban vagy velük és, hogy hova mentek.Én bulimon a barátnőim és a fiatal rokon lányok voltak.Azokat hívd meg csak akikkel jó a viszonyod és egy hullám hosszon vagytok.Nyugodtan kérdezd meg, hogy el menne-e az Anyósod, de a pároddal is megbeszélheted.Jó bulizást.
6/7 anonim válasza:
Nekem csak a legjobb barátnőim voltak ott. Hívhattunk volna még sok csajt, akikkel jóban vagyok, de szem előtt tartottuk, hogy elvileg csak olyat illik meghívni a búcsúba, aki a lagzin is ott lesz. A sógornőmmel jó a viszony, de nem vagyunk barátnők. A csajok külön megkérdezték tőlem, hogy szeretném-e ha ott lenne. Persze, hogy igen és így meghívták. Nálunk anyu-anyós fel sem merült.
7/7 anonim válasza:
Engem hívjatok meg, ha lesz bárkinek, szívesenelmegyek :)::)
29 /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!