Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Számodra milyen lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra milyen lenne az álomesküvő?

Figyelt kérdés

Ha nem számítana a pénz, milyen esküvőd lenne?

Hányan lennének, hol tartanád, milyen ruhád lenne...stb.

2021. okt. 23. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Kéttanús, nyugis. De a semmilyen is megfelel, nem vagyok házasság-mániás. :)
2021. okt. 24. 08:40
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Meztelenül egy erdőben a barátokkal.
2021. okt. 24. 12:24
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron egy tónál, erdőben. Szeretném ha minden szerettem ott lenne, de szerintem az a legszűkebb kör is 150 fő. Gyerekek csak napközben lehetnének ott, este meg a csillagok alatt egy táncolós party a barátokkal reggelig.
2021. nov. 8. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:
67%

Egyik rokonom nagyon magasra tette a lécet a családban. Iszonyú szép, romantikus kicsit ilyen hipster hangulatú esküvőjük volt, de ami feltette igazán a pontot az i-re az a kaja volt. Olyan svédasztal volt, hogy hanyatt esett mindenki szerintem. Ízléses zenék szóltak, lehetett tőle beszélgetni. A vőfély nagyon értette a dolgát, mindig mindenkit oda terelt ahova kellett, ki voltak töltve a várakozási idők ilyen kis választható programokkal. Például voltak ilyen kis eldobható kamerák az asztalon és a párnak lehetett képeket csinálni a te szemszögedből, ajándékokat osztott többször is, ilyesmik.

Nah, én ennél szerettem volna egy még szebb esküvőt.

De úgy jött ki, hogy nyolc hónap 3 hetes terhes voltam, hat személy volt jelen. Mégis olyan jó hangulat volt és meghittség, hogy úgy érzem sokkal jobb volt. Majd egyszer tervezünk egy nagy esküvőt.

2021. nov. 8. 19:57
 15/16 anonim ***** válasza:
35%
#14 Biztos jobb volt, persze.
2021. nov. 9. 08:23
 16/16 anonim ***** válasza:

2féle "van" a fejemben - attól függően, a leendő partner milyet szeretne, mert nekem mind a 2 oké.

1. 2tanús polgári, semmi rongyrázás, elegáns, de nem túl puccos ruhák... olyanok, amik nem ilyen echte esküvőiek feltétlenül, de azért farmer-pólónál jobban és elegánsabban mutatnak képeken. Utána sétálgatás.

2. Max. 50 meghívott, tavaszi nap, kellemes szellő, szabadtéri ceremónia egy szép, virágos kertben (ha van kastély a közelben, pluszpont). Ceremónia alatt szép, énekmentes, lágy hangszeres zene. Egyszerű vonalvezetésű, enyhén A-vonalú, nem túl sokat mutató, nem túl csicsás, szép nyakkivágású ekrü színű ruha, páromon öltöny (amilyet ő szeretne, ameddig elég elegáns és passzol a ruhához vmennyire). Dekoráció vadvirágokból - és nem bordó-fehér-arany vagy nagyon babás pasztell színvilág.

Ebéd: nem tipikus lagzi, inkább csak egy kellemes ebéd tényleg. Semmi ilyesmi sallang, mint vőfély, menyasszonytánc, menyasszonyrablás, szülőköszöntő, éjféli töltöttkáposzta. Én még ahhoz sem ragaszkodnék, hogy legyen zene meg tánc (sőt valszeg inkább egy külön, az esküvőtől különálló bulit rendeznék a fiatalabb barátoknak, rokonoknak és az idősebbekből a bulisoknak).

2021. nov. 19. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!