Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Számodra milyen lenne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra milyen lenne az álomesküvő?

Figyelt kérdés

Ha nem számítana a pénz, milyen esküvőd lenne?

Hányan lennének, hol tartanád, milyen ruhád lenne...stb.

2021. okt. 23. 10:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%
Elotte nem lenne semmi leánybúcsús gusztustalankodás, esetleg iszogatnánk a barátnőimmel, vagy beülnénk valahová. A párom részéről nyilván nem szólnék bele a programba, de azért őt sem kokóra és qrvákra vágyó embernek ismerem, úgyhogy nem aggódnék. A "hivatalos" részét a lehető legkevesebb felhajtással intézném. Elmennénk és két tanúval aláírnánk a szükséges papírokat, nem lenne menyasszonyi ruha, versmondás, pezsgőzés és semmi. Utána két alkalommal ünnepelném meg, egyszer a családdal (közeli család, csak szülők, tesók, nagyszülők), egyszer a barátokkal. Meghívnám őket valami jó kis étterembe, mondjuk egy steak house-ba. Itt sem lenne dáridó, vőfély és hasonlók, simán csak zene szólna és beszélgetnénk, kajálnánk. A barátokkal lenne inkább a többet ivós alkalom.
2021. okt. 23. 11:08
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kéttanús, csendes.
2021. okt. 23. 11:17
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
en minimal eskuvot tervezek mindenfele felhajtas, pucc- es giccsparade nelkul. eleve nem hivnek meg sok embert, csak kozeli csaladtagokat es baratokat es kizarnek minden eskuvoi kozhelyet: nem lenne vofely, idiota jatekok, menyasszonytanc, buli mulatosra meg a tobbi okorseg. kiberelnenk videken valahol egy boraszatot vagy valami hangulatos kuraiat panoramaval, termeszetes diszlet sok viraggal es novennyel, ruhanak is valami egyszerut, de csucsminosegut valasztanek, tuti nem hulyeskednek ilyen abroncsos hercegno jelmezben, minosegi, finom etelek es italok, tuti nem lenne ilyen klasszikus videkies eskuvoi menu, hanem erdekesebb etelek. az egeszet inkabb egy kozos, szuk korben megtartott vacsorakent kepzelnem el es nem 100 fos bulikent.
2021. okt. 23. 11:17
 4/16 FoxtrotLidérc ***** válasza:
76%

Hú... Nehéz a kérdés. De! Ha egyszer beütöm a fejem: Magán az esküvőn a két család lenne jelen csak, plusz a részemről azzal a két barátommal, akikkel már 20+ éve barátok vagyunk. A menyasszony plusz meghívásaiban nem vagyok kompetens.

Utána egy csendes ebéd valami svédasztalos helyen. :)))

A lagzi maga viszont nagy kerti grillezés lenne - mindenkitől kérnénk valami ételt vagy italt. :))) Afféle kötetlen batyusbál lenne. :)))

2021. okt. 23. 12:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt így kifejezetten elképzelt "álomesküvő" a fejemben sosem, de végül azt mondhatom, hogy az esküvőm olyan lett, amilyenről mindig is ábrándoztam. Hajón tartottuk, gyönyörű panoráma előtt, meghitt környezetben, a legközelebbi család és barátok körében (mondjuk így is 60an voltunk), rövid szertartással, ami után hajnalig tartó bulizás következett. Volt csokiszökőkút, ez volt az egyedüli olyan dolog, amire már gyerekkorom óta vágytam :D Egyébként ezek csak apróbb részletek, ami igazán számít, az az ember, akivel összekötöd az életed. A többi csak a körítés, amire jó visszaemlékezni évekkel később.
2021. okt. 23. 12:42
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
A férjem anno megvétózta, de ha egyedül dönthettem volna, akkor egy hétköznap délelőtt besétáltunk volna a hivatalba, a szüleinkkel, tesóinkkal, tanúkkal, majd utána egy ebéd és torta.
2021. okt. 23. 13:24
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szabad téren, egy gyönyörű tó mellett ahol a fák vannak kivilágítva és kidíszítve. Zöld esküvőm lenne, csak a legfontosabb családtagok szóval nem lennénk az én részemről sokan. Egy jó muzsikus csapattal, akiknek a vérében van a jó mulatós zene. Étel szempontjából minden hazai és kisvállalkozásoktól lenne, a ruhámat varratnám egy tökéletesen dolgozó varrónővel. A menyecske ruhám nem lenne piros és nem hívnám meg anyám alkoholista élettársát. Az elhunyt szeretteimnek is tennék ki széket. Édesapám nem él így anyám kísérne az oltárhoz és a férjem az oltárnál látna meg először a ruhámban.
2021. okt. 23. 14:29
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Az, amit még idejében lefújok. Pénzkidobás az egész.
2021. okt. 23. 15:05
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vágyom nagy felhajtásra, ezért nem olyan megvalósíthatatlan az álomesküvő.

Itt lenne/illetve remélem hamarosan lesz helyben, van egy nagyon szép kis kápolna. Egy közös régi, jó barátunk pap, szóval őt kérnénk meg. Kb. 40 fő, szűk család, barátok. Ruhám hosszú, inkább egyszerűbb, enyhén bővülő szoknyával, amolyan 30-as, 40-es évek stílusú, kalappal, kesztyűvel. Lagzi egy közeli, jó étteremben - na ez sajnos nincs nálunk, így sajnos utaztatni kell a násznépet. Pedig az ideális az lenne, ha csak átsétálnánk. Én szeretnék lagzit is, de nem hülye feladatokkal, viszont táncra lenne lehetőség. Menyasszonytáncot is szeretnék. Zenekar nélkül, inkább saját számlistát állítanánk össze. Dekor meg ilyenek nekem nem olyan fontosak: legyen ízléses, nem túlrántott.

Szerintem egy esküvő akkor jó, ha az ember olyanokkal ünnepel, akiket tényleg szeret. Én vendégként mindig akkor éreztem jól magam, ha ismertem a párt, közel álltak és ebből kifolyólag a vendégek is a baráti társaságomból adódtak.

2021. okt. 23. 19:24
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Egy havas téli nap. Rajtam álmaim menyasszonyi ruhája, természetesen nem egy kölcsönzős vacak, fehér műszőrme kabátkával. Egyházi esküvő (mivel én hívő vagyok) olyanok körében akiket mindketten szeretünk. Polgári teljesen mindegy, hétköznap is bemehetünk aláírni a papírt. Kb. 20-25 fő, szűk család, legközelebbi barátok körében vacsorázunk egy felnőttbarát hotel éttermében. Menyasszonytánc meg pénzszedés nem lenne. Fontos egy jó fotós jelenléte. A vacsora után aki szeretne, ottmaradna velünk a szállodában wellnessezni :)
2021. okt. 23. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!