Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A férfiak is fényes esküvőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak is fényes esküvőre vágynak?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 23:17
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Én igen de van aki nem
2021. okt. 15. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

:DdDDDDDDDDDDdDDDDDDDDd

nem

2021. okt. 15. 23:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem árt ha be van kötve az áram igen
2021. okt. 15. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Én igen. De több embert ismerek, aki csak azért vette el a feleségét, mert kiderült, hogy felcsinálta vagy mert az asszony kihisztizte...
2021. okt. 15. 23:53
 5/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem akarok senkit sem kiabranditani de egy-ket perfekcionista pasast kiveve full telibesz**jak mi van az eskuvon, mivel ugysem rola szol az egesz.

Plusz nem egyszer az van, amit a #4 mond.

2021. okt. 16. 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:
72%

Felőlem lehet fényes is - csak legyen egy barom aki ezt kifizeti, mert én egy fillért nem szánok erre a bohóckodásra, a házasságkötést lelehet tudni egy hivatalban, és máris kész, elvileg - itt is sokan hangoztatják (őszintén?) az esküvő nem a puccról szól, hanem az "esküről" meg a "szeretről és tiszteletről" - na, vajon tényleg?

Ami viszont MINDEN esküvőről eltávolítandó lenne, minél gyorsabban:

- "Mulatós" zene

- Vőfély-bohóc (+ annak bunkó és ízléstelen csasztuskái)

- Szikkadt "toothbreaker" pogácsa kitéve előételnek

- Alkoholista vendégek, részeg örömszülők

- "Menyasszonyrablás", meg annak visszavásárlása - milyen beteg tárgyiasítás már ez?

- Pénzkunyerálás a vendégektől éjfél környékén

- Az ilyen "Pali bácsi a nagy technokrata" egy vállrólindítható kamerával amit következetesen beletol a vendégek arcába, amikor nem kellene, máskor pedig pucsítva beáll a vendégek és az "események" közé. Undorító

2021. okt. 16. 00:52
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

Én vágynék rá őszintén, de azt a töménytelen mennyiségű pénzt amit ebbe kéne beleölni inkább egy külföldi nagyobb nászútra szánnám, annak több értelme van.

21/F

2021. okt. 16. 08:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Két tanú, házasságkötő terem, kész. Kell a francnak a szervezéssel járó stressz meg a sajnos minden lagzira elhívott, tuti bepiáló vagy lejárató ismerősök.

32n

2021. okt. 17. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: én is ilyen esküvőre vágyom 😄😁
2022. jan. 10. 19:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!