Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen előnye és hátránya van annak, ha nem házasodunk össze a párommal, de lesz gyermekünk és közösen felépitünk egy házat?
Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 09:59
11/22 anonim válasza:
Hát igen. Ezért találták ki a házas-egyedülálló elnevezés helyett a családban nevelkedő-gyermekét egyedül nevelő kifejezést.
Szerintem ahhoz, hogy mindketten (hárman) biztonságban legyetek kell a papír - és akkor már tök mindegy, hogy reg. élettársak vagytok vagy házasok (pláne, ha nem akarod felvenni a férfi nevét). Gyakorlatilag ugyanolyan macera van mindkettővel, csak a reg. élettársi kapcsolat - én úgy tudom - azért nem teljesen ugyanazokat a jogokat biztosítja mindkét félnek, mint a házasság.
12/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell lepontozni azt, aki csak segiteni akar! Aki lepontozza a válaszokat miért nem ir értelmesebb választ? Ezt utálom legjobban ebben az oldalban, hogy sokan (tisztelet a kivételnek) ahelyett, hogy érvelnének inkább rákattintanak a lefelé forditott ujjra, mert pl. nem szimpatikus nekik a válasz, közben pedig saját maguk sem tudják mi a helyes válasz a kérdésre!!!!! Na mindegy sajnos ez ellen semmit sem tehetünk. Köszönöm a segitőkész válaszokat!
2008. dec. 12. 10:04
13/22 anonim válasza:
Nyilván azért, mert elég volt az első mondatot elolvasni, az is elég felháborító volt...
14/22 anonim válasza:
Felháborító? De igaz!!! Egyébként miért felháborító? Ennyi korlátolt fap....t egy rakáson... hihetetlen. Még azt tudom elképzelni, hogy valakinek hobbija a lepontozás.. szánalmas, akár így akár úgy.. Vagy csak irigy valaki, arra akit feleségül vesz a párja?
15/22 anonim válasza:
Ja és élettársi kapcsolatban élünk; eszünk ágában sincs milliókba kerülő lagzit rendezni mások szórakoztatására (pénzes emberkéket se tudnék meghívni, hogy pluszosak legyünk)helyette közösen építünk házat 50-50 %-kal; semmilyen kedvezménytől nem esünk el; ugyanannyi hitel tudunk igényelni, mintha házasok lennénk; regisztrálás után, ha akarjuk a szocpolt is fel tudjuk venni, és nem utolsó sorban rohadtul nem volt ciki lobogtatni az apasági nyilatkozatot, mikor tervezetten 6 hónapja megszületett szemünk fénye.
16/22 anonim válasza:
Senki sem irigy, itt a stílussal volt a gond.
17/22 anonim válasza:
Az esküvő néhány ezer forintba kerül, úgy tudom annyit kell adni az anyakönyvvezetőenk. Akkor mi is kerül milliókba? A stílussal pedig semmi gond nem volt, úgy gondolom abszolút személytelenül és tárgyilagosan válaszoltam.
18/22 anonim válasza:
Minden válasz le van pontozva, aki az élettársi kapcsolatot hátrányosnak ítéli. Nagyon érdekes.... csak irigy itt valaki:):):)
19/22 anonim válasza:
Szerinted.Szerinted.Szerinted.
20/22 anonim válasza:
nemrég hallottam csak félfüllel a tvben,hogy csak a homoszexuálisak és a lezbikusok regiszráltathatják magukat.ezekszerint nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!