Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 fős esküvő jelenleg mennyibe kerülhet?
Attól függ, hogy mit szeretnétek.
A kiindulási alap, hogy odamentek hétköznap, munkaidőben, és összeadnak. Teljesen ingyen. Minden más ehhez képest plusz és a ti választásotok.
Lehet hétvégén, egy kellemes kertben grillezni utána, iszogatni, és lejátszóról megy a zene. Ez annyi, mint egy kerti parti általában, 50-100 ezer, kajától és piától függ.
Étteremben nagy a szórás, de átlag 15ezer/fő jó ár. Ebben egy vacsora van benne.
De ha hintóval akarsz menni, és a Gundelben bulizni, ahol Shakira a fellépő, akkor a határ a csillagos ég.
0 forint.
Bementek az anyakonyvvezeto ele, egybekeltek. A 30 vendegnek adtok egy nagy puszit, meg ok is nektek es mindenki mehet haza.
Annyira imádom az ilyen kérdéseket:D
Őszintén, mi honnan tudjuk, hogy nektek milyen igényeitek vannak?
Pár példa:
-legjobb barátnőm Santorinin esküdött most nyáron, 45 fő volt + a pár. Mégis többe került, mint annak a rokonomnak, aki itthon, vidéken tartotta a 170 fős sátras lagzit.
-tavaly egy másik barátnőm a párjával "kerti partis" esküvőt tartott, svédasztallal, tehát ez egy olcsóbb megoldás, mintha a Le Til Kúriában tartaná az esküvőjét az ember. De ő évek óta Daalarna ruháról álmodott és Jimmy Choo cipőről az esküvőjét, ami dobott nem keveset a végösszegén a bulinak, hiába voltunk családdal, barátokkal együtt összvissz 38-an
-szomszédaim pedig egy csütörtök délután lerendezték az egészet a hivatalban, majd utána a közeli parkban csinált róluk az egyik barátjuk képeket. Annyi költsége volt a dolognak, hogy volt egy kis virágcsokra.
Igen, ez egy hiba volt részemről :)
Én egy kisebb lagziban gondolkodtam ami egy nagyobb étterem kibérlésével járna, itt lenne a maximális létszám ugye 30 fő. Esküvői ruhát bérelnénk, illetve zenészt is szeretnénk, aki a hangulatért lenne felelős, lehessen ropni hajnalig :). Esküvői torta, sütemény cukrászdával lenne megbízva.
Tulajdonképp ennyi, amennyi extrának lehetne nevezni, + fotós/videós.
Lehet valamit kihagytam, de így talán be lehet nagyságrendileg lőni, mert sajnos nem igazán tudom mennyivel kell kalkulálni.
6 éves példa a sajátom.
31-en voltunk. Hivatalba fizettünk 20 ezret, esküvő szombat volt.
Utána egy étterem kistermében voltunk, nem kértünk fényfüzért, semmi extrát. Összesen fizettünk 200 pár ezret...
6 év alatt szerintem változhattak az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!